OVAK
De Voorschotenloop
Atletiek: Regio pupillen wedstrijd
Clubkampioenschappen Atletiek
Hoofdmenu

ZATERDAG D-DAY VOOR ZATERDAGSELECTIE,

Aanstaande zaterdag is het er op of er onder voor Zaterdag 1 en 2. Beide ploegen strijden nog ergens om en zullen na zaterdag weten waar ze aan toe zijn.

 

Het eerste elftal is al het gehele seizoen verwikkeld in een strijd tegen degradatie. Het vlaggenschip leeft echter nog steeds door twee overwinningen in de laatste twee wedstrijden. Alles zal aankomen op het laatste duel a.s. zaterdag tegen runner-up Feyenoord (aftrap 14.30 uur). De Rotterdammers maken nog kans op een (vervangende) periodetitel en zal niets cadeau willen doen. Afhankelijk van het eigen resultaat in combinatie met resultaat bij de wedstrijd ARC - SVC'08 kan de uitkomst degradatie, nacompetie of zelfs een beslissingswedstrijd zijn. Spanning alom!

 

Het tweede elftal heeft na een goed seizoen in de laatste speelronde nog een kans op een prijs. Afhankelijk van de uitslagen op de andere velden bestaat er nog steeds een kans op het behalen van de nacompetitie voor promotie naar de reserve Hoofdklasse. Op het eigen sportpark ontvangt men kampioen Barendrecht om 10.30 uur.

 

Afgelopen weken zijn de selectieteams flink gesteund door onze achterban. Met deze twee mooie krakers op het programma zouden we het fantastisch vinden als de supporters sportpark Adegeest weer massaal weten te vinden. We kunnen alle steun enorm gebruiken om met beide teams de nacompetitie te halen. We zien u graag langs de lijn a.s. zaterdag! Tot dan

 

  De zaterdagselectie.

 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.