Teamkenninsmaking voor de ouders
Teamkenninsmaking voor de ouders
Teamkenninsmaking voor de ouders
OVAK
Hoofdmenu

Selectie bedankt vrijwilligers

V97 Zaterdag selectie seizoen 2016-2017Wat een prachtige dag was het afgelopen zaterdag. Naast de spectaculaire overwinning van ons vlaggenschip genoten we ook volop van de overige activiteiten. Zo vond de feestelijke opening van het nieuwe hoofdveld plaats, werd er een leuke wedstrijd tussen oud eerste elftal voetballers gespeeld en sloten we de dag af met een mooi feestje in de kantine.

 

Met het 1e en 2e elftal proberen wij elke week onze mooie club binnen de lijnen op de kaart te zetten met goede prestaties. Daarnaast beseffen wij dat ook vele vrijwilligers, vaak onzichtbaar, fantastisch werk leveren om buiten het veld alles zo goed mogelijk te regelen. Zo zijn ook weer talloze mensen actief geweest om afgelopen weekend een mooi feest neer te zetten. Wij vonden het erg leuk om te zien dat er zoveel mensen op de been waren en willen alle vrijwilligers dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet.

 

Wij zullen proberen om het seizoen waardig af te af te sluiten met handhaving voor het 1e elftal en een mooie eindrangschikking voor het 2e elftal. Hopelijk worden we hierbij weer gesteund door zoveel supporters en vrijwilligers! Nogmaals dank.

 

Groeten,

 

Zaterdagselectie Voorschoten '97

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.