Teamkenninsmaking voor de ouders
Teamkenninsmaking voor de ouders
Teamkenninsmaking voor de ouders
OVAK
Hoofdmenu

Zon1 stijgt naar de 4e plaats

Belangrijke overwinning zondag 1

 

Op een winderig maar fraai sportcomplex aan de Beethovenlaan in Aalsmeer heeft zondag 1 een heel belangrijke stap gezet op weg naar een periode titel.

Door zelf knap met 0-3 te winnen en verlies van mede concurrent van Nispen, kan a.s. zondag bij winst tegen ASC de periodetitel gepakt worden.

 

Werd in de thuiswedstrijd nog met 0-2 verloren van Aalsmeer, nu was het Voorschoten wat vanaf het begin direct liet zien om voor de volle winst te gaan.

Na een kwartier spelen werd het 0-1. Bryan Hilders wist de bal op het middenveld te veroveren en gaf daarna een voorzet naar de mee opgekomen Niels van der Berg die bal knap inschoot.

Kort daarna was het weer Niels die met een mooie volley vanaf de rand zestien de keeper van Aalsmeer volledig kansloos liet 0-2.

Vijf minuten later stond de 0-3 op het scorebord door een eigen doelpunt.

In de 2e helft ging Aalsmeer op jacht naar de aansluittreffer maar zowel de Voorschotense verdediging als keeper Lamrabette stonden steeds op de juiste plek.

Zo werd de ruststand ook de eindstand 0-3. Zie ook verslag op Leiden amateurvoetbal.nl.

http://www.leidenamateurvoetbal.nl/2017/zaterdag/2en3deklasse/voorschoten97-zo-nog-een-winstpartij-verwijderd-van-periodetitel/

 

Door deze overwinning kan in de thuiswedstrijd van zondag 7 mei tegen ASC de periodetitel gepakt worden.

 

Zondag 2 had een complete off-day en verloor kansloos met 0-8 van RKDEO. Zij spelen de eerstvolgende wedstrijd uit bij DHL in Delft

 

Voor meer foto's zie onderstaande link:

 

https://goo.gl/photos/JpZxSqeUs3kZCE349

 

 

Pr/zo foto’s Luuk Oerlemans

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.