Inschrijven avondvierdaagse
Inschrijven avondvierdaagse
Avondvierdaagse
Avondvierdaagse
Hoofdmenu

Nieuws van de zaterdagselectie seizoen 2017-2018

Na de eerdere bekendmaking van een aantal nieuwelingen en het stukje waarin de spelers gemeld werden die volgend seizoen blijven spelen bij Voorschoten '97 zaterdag, kunnen wij een volgende groep spelers bekend maken die volgend seizoen deel uitmaken van de zaterdagselectie van Voorschoten97.

 

Vanuit de huidige groep spelers hebben ook Tim de Koning, Justin van Kragten en Ilias Abdeslam aangegeven volgend seizoen te voetballen bij Voorschoten '97. Tim gaat zijn voetbalcarrière combineren met een jeugdtrainersfunctie. Tevens heeft onze huidige super sub Maurice Fransen  aangegeven volgend seizoen definitief weer de kicksen onder te binden en zijn ervaring en doelpunten wekelijks weer te gaan etaleren.

 

Tevens maken een aantal spelers vanuit omliggende verenigingen de overstap naar Voorschoten '97.

Martijn Hoogenboom: een grote sterke jonge verdediger die overkomt van VVSB.

 

Jessin Kharbouch: as-speler die een mooie lange trap heeft, goed overzicht en een groot sterk lijf. Nick Guijt: snelle spits, jonge en ambitieuse speler. Kai Vijbrief: handige rechtsbuiten met veel snelheid. Deze drie vrienden komen allen van RCL naar Voorschoten '97 toe.

 

Gryvo Biya: spits met ruime ervaring (32 jaar) en meerdere clubs die overkomt van Koudekerk a/d Rijn.

 

Zodra als er verder nog meer nieuws te melden is van het zaterdag selectie front dan ziet op onze site weer stukje verschijnen.

 

TC

 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.