Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Voorschotenloop

Hoofdmenu

Run op de online quiz is gestart

Presentatie1 (2)

 

 

Op vrijdag 8 januari vindt een speciale digitale editie plaats van de voetbalquiz van Voorschoten'97. De quiz zal worden afgewerkt via Teams en zal om 20.00 aanvangen. Veel leden hebben zich al enthousiast aangemeld. 'het is het hoogtepunt van dit corona leven' meldde iemand bij de inschrijving. 

 

Er is plaats genoeg voor iedereen, maar omdat het bierpakket oook nog bezorgd moet worden is het wel belangrijk om snel in te schrijven. Hoe dat moet en hoe het allemaal werkt staat hieronder:

 

 

Inschrijving
Inschrijven kan door het sturen van een mailtje naar quiz@voorschoten97.nl. Iedereen wordt verzocht daarin te vermelden: Naam - Adres - Telefoonnummer
Betaling
De inschrijving bedraagt € 15,- per adres. Hiervoor ontvangt de inschrijver op zijn adres een hapje/drankje, welke volgende week donderavond/vrijdag overdag bezorgd wordt (alleen in Voorschoten/Leiden). De winst gaat naar de club, die in deze Coronatijd een steuntje in de rug goed kan gebruiken. De betaling geschiedt door middel van een tikkie. Om die reden vragen wij het telefoonnummer bij de inschrijving.
Bevestiging
Mensen die zich hebben ingeschreven ontvangen een mailtje met de Teams-link. Daarnaast ontvangen ze een Tikkie om de € 15,- te kunnen voldoen. 
Verloop van de quiz
Let op: in tegenstelling tot de 'normale' editie van de quiz, zal er nu geen eindklassement worden opgemaakt. Via Teams worden de vragen gesteld (zoals altijd 3 rondes van ieder 20 vragen), en wordt iedereen gevraagd om de antwoorden zelf op een papier te schrijven. Na iedere ronde volgen de goede antwoorden, waarbij iedereen zijn eigen werk nakijkt. Iedereen wordt dus verzocht om papier en pen in de aanslag te houden. Tussen de rondes door verloten wij leuke voetbalprijzen onder de inschrijvers. 
Samenstelling van de teams
Per adres registreren wij 1 inschrijving en is dus 1 x € 15,- verschuldigd. Wie vervolgens op dat adres aan de quiz deelnemen, is aan de inschrijvers zelf. Dit kan een individu zijn, of een gezin, etc. Uiteraard geldt hier nadrukkelijk dat het nakomen van de Corona regels essentieel is. 
Vragen?
Wie vragen heeft, kan deze stellen via Quiz@Voorschoten97.nl
Wij hebben er zin in!!!
Daan Lobel & Hans Douw

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.