Blessurespreekuur
Rendierenloop
Rendierenloop
Rendierenloop

Hoofdmenu

Op bezoek bij een sponsor

Wout Bergers Sport voor persoonlijke service

 

Ieder lid van Voorschoten ’97 komt weleens bij Wout Bergers Sport in de Schoolstraat in Voorschoten. Al is het maar om de sportkleding voor de club te halen. Maar Wout Bergers heeft veel meer te bieden vertelt Arjan Hage, één van de twee eigenaren.

“In het kader van het kledingplan komt iedereen hier z’n kleding halen. Daarmee is Voorschoten ’9 7 samen met DOCOS uniek in deze regio. Is iets versleten of te klein, kun je het bij ons omruilen. Trouwens, wie geen lid meer is moet zijn kleding wel weer bij ons inleveren. Bij elkaar is het een mooi pakket. Elleke Delfos, hier al tien jaar een vertrouwd gezicht in de winkel, heeft het er soms reuze druk mee. En natuurlijk hopen we dat je dan ook nog wat anders meeneemt.”

 

Dicht bij de clubs

De winkel in Voorschoten is vooral op de sportclubs gericht. Zo’n winkel kom je niet veel meer tegen weet Arjan. “We staan dicht bij de clubs. Je vindt bij ons alles voor voetbal, tennis, atletiek, fitness en casual. We hebben nu ook een band met de atletiekafdeling van Voorschoten ’97. Elleke doet de winkel in haar eentje. Soms moeten klanten daardoor even wachten, maar vanwege haar persoonlijke service vindt niemand dat erg.”

 

Complete webshop

Wout Bergers Sport heeft in de regio vier winkels en een webshop, die sinds de corona-uitbraak steeds belangrijker wordt. In de webshop vind je een compleet assortiment aan topmerken. Wie iets bestelt kan het een dag later afhalen in de winkel naar keuze of krijgt het thuisgestuurd. Door het coronavirus hebben de clubs het moeilijk en dat geldt ook voor de sportwinkels. “Maar bij Wout Bergers Sport blijven service en kwaliteit altijd voorop staan”, verzekert Arjan. “We zorgen voor een prettige sfeer in onze winkels zonder agressieve verkoop. We bestaan nu ruim tachtig jaar en willen er over twintig jaar ook nog zijn.”     

Langdurige relatie

Arjan Hage heeft altijd een goede band met Voorschoten ’97 gehad. ”We hebben destijds meegeholpen bij de fusie. Toen waren we al kledingleverancier. En later kwam het kledingplan. We streven naar een langdurige relatie met clubs. Natuurlijk ondersteunen we de club ook als sponsor. Die goede samenwerking houden we graag in stand.”

 

www.wbsport.nl

 

Wout Bergers Sport

Elleke Delfos, hét gezicht van Wout Bergers Voorschoten

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.