Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur

Hoofdmenu

Week van de Scheidsrechter

 

Elke week staan ze op het veld tussen de 22 jongens of meiden om de wedstrijd in goede banen te leiden, de scheidsrechter. En zonder scheids geen wedstrijd!

 

Na afloop van bijna iedere wedstrijd wordt er wel een mening gegeven over de scheidsrechter. Thuisfluiter! Blinde vink! Maar gelukkig worden deze vrijwilligers ook vaak positief benaderd, en zo zien wij dat allemaal graag. Het zijn immers vrijwilligers, en personen die hun uiterste best doen om de wedstrijd van een team in goede banen te leiden. En we weten allemaal dat we absoluut niet zonder een scheidsrechter kunnen.

 

Van 3 tot 11 oktober organiseren de KNVB in samenwerking met de ARAG de week van de scheidsrechter. Een week om net wat extra je waardering te laten blijken aan de belangrijke taak van de scheidsrechter. Dit bedankje kan de scheidsrechter net de extra energie geven om volgende keer weer het veld op te gaan en die fluit te pakken.

 

Het bestuur is trots op het eigen Voorschotense scheidsrechterskorps. Vaak verguisd, weinig zichtbaar maar essentieel voor het speelplezier van velen. Daarom willen wij vanuit het bestuur van Voorschoten’97 het gehele scheidsrechterskorps bedanken voor hun wekelijkse inzet! Als club roepen wij dan ook de teams en leden op om hun official deze week wat extra in het zonnetje te zetten. Een extra bedankje of een corona proef cadeautje, alles kan! Spreek deze week je extra waardering uit, want zo hoort dat!

 

Namens bestuur en scheidsrechterscommissie,

 

Pieter van Dijken en Herman de Vries

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.