Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur

Hoofdmenu

Ut Giet Oan…….

 

28 augustus 2020, start van een voetbalseizoen zoals we nog nooit beleefd hebben. Zoals altijd beginnen we met bekerwedstrijden voor veel teams. Was het tot nu toe overzichtelijk op ons park, met eigen teams en af en toe gasten, morgen gaat het om het “eggie”. De corona werkgroep, ontstaan toen we geleidelijk open mochten, heeft achter en voor de schermen hard gewerkt aan duidelijke regels, begrijpelijke teksten op borden en banners, en ontsmettingsstations bij de in- en uitgangen. Marinus van der Peet, Herman de Vries, Richard Backx, Cor van Ipenburg, Ruud Nolet en vele anderen hebben daar hard aan gewerkt. Om te borgen wat er allemaal geregeld is heeft het bestuur Marinus en Richard gevraagd als “coördinatoren corona” voor respectievelijk senioren en jeugd te blijven fungeren. Namens iedereen in de club: heren, van harte bedankt voor jullie inspanningen. Zonder jullie inzet was het niet gelukt om op verantwoorde wijze te starten.

 

Eerder schreef ik dat de club 1800 stewards nodig heeft, willen we veilig & gezond door deze periode komen. Deze week vond een bijeenkomst met de aanvoerders plaats waarin alles regels, voorzieningen en afspraken nog eens werden doorgenomen en bevestigd. Je sport en je club beleven op anderhalve meter, het blijft lastig. Maar keus hebben we niet. Uit de berichten over sluiting van voetbalclubs en besmettingen in teams blijkt hoe fragiel het allemaal is.

 

Toch overheerst blijdschap. We mogen weer het veld op, we mogen weer genieten van mooie acties en doelpunten. Om na afloop met een drankje na te praten in en voor de kantine. Omdat we dat graag willen blijven doen: bewaar die afstand, éénrichtingsverkeer, maximaal 60 personen in de kantine, verplicht zitten met z’n vieren, niet slepen met stoelen, contactloos betalen. En vooral: wordt niet boos als je door één van de 1800 stewards wordt aangesproken daarop. We gaan er als bestuur van uit dat het gaat lukken morgen in en rond de kantine. Maar moeten we constateren dat dit niet het geval is dan gaat de deur daarvan dicht.

 

Namens het bestuur,

 

Pieter van Dijken, voorzitter

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.