Hoofdmenu

Vijf nieuwe bestuursleden aangenomen

Vijf nieuwe bestuursleden zijn donderdag aangenomen tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV). Voor het eerst in de historie van de club vond deze digitaal plaats. Vanwege de coronamaatregelen was het niet mogelijk om een fysieke vergadering te beleggen.

Vanuit een tot studio omgebouwde bestuurskamer sprak interim-voorzitter Pieter van Dijken de leden toe. Iedereen kon zich vooraf via de secretaris aanmelden. Zij kregen dan direct de te bespreken stukken toegestuurd; iets dat door veel leden als prettig werd ervaren. Hierdoor kon iedereen voorbereid (en gewapend met vragen) participeren in de vergadering. Via de chat konden tussendoor vragen worden gesteld. Scheidend secretaris Kees Hilders clusterde deze.

 


De bestuurskamer was omgedoopt tot studio.

Nieuw bestuur

 

Tijdens de ALV werd stilgestaan bij de aftredende bestuursleden Marcel Wiggers (helaas afwezig vanwege gezondheidsredenen), Kees Hilders en Matthijs Ferguson. De voorzitter sprak zijn dank uit en beloofde hen een versnapering voor in rustigere tijden. Ook konden de leden stemmen voor de nieuwe bestuursleden. Zij werden allemaal aangenomen:

  • Pieter van Dijken: voorzitter (voor een periode van 1 jaar)
  • Arthur Pinkse: penningmeester (voor in ieder geval een half jaar)
  • Joost van Kempen: voorzitter atletiek
  • Jules Perel: voetbaltechnische zaken
  • René de Water: accomodatiezaken

Het bestuur is nog dringend op zoek naar een secretaris. Ook zou het zeer welkom zijn wanneer een vrouw zich aanmeldt voor een bestuursfunctie.

Dank

 

Het traditionele drankje na afloop namens het bestuur kon deze keer helaas niet worden genuttigd in de kantine. In plaats daarvan hieven de leden thuis het glas voor het scherm.

Webmaster Fons Schrijver zorgde donderdag voor de technische ondersteuning van de voorzitter. Een klus waar veel voorbereidingstijd in had gezeten. Fons werd hiervoor dan ook uitvoerig bedankt. Ook grote dank aan de Club van 100 die alle benodigdheden zoals het abonnement op de webinar, de microfoon en toebehoren heeft gesponsord. 

Het bestuur kijkt terug op een zeer geslaagde vergadering. Ook de eerste reacties van de leden waren louter positief. Een meer gedetailleerd verslag van de vergadering volgt later.

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.