Hoofdmenu

Het interim bestuur stelt nieuwe bestuursleden voor

Komende donderdag 9 juli zal, als alles goed gaat, Voorschoten ’97 voor het eerst in haar geschiedenis een digitale Algemene Ledenvergadering (ALV) houden. Opgeven daarvoor kan nog steeds, een mailtje aan secretaris Kees Hilders (secretaris@voorschoten97.nl) is voldoende. Het interim bestuur vindt het belangrijk één agendapunt onder de aandacht van alle leden te brengen, ook aan hen die niet in de gelegenheid zijn deel te nemen. We willen u kort kennis laten maken met de door het bestuur voorgestelde kandidaat bestuursleden. Het gaat om:

 

 • Joost van Kempen: beoogd vertegenwoordiger in het bestuur van de Atletiekafdeling:
  Joost is 38 jaar, bijna 12.5 jaar getrouwd met Annemieke, vader van Esmée, Laurens (voetbalt bij JO-7) en Jasmijn. Woon bijna zijn hele leven in Voorschoten en loopt sinds jaar of 3 op de woensdagavond bij Fons Schrijver. Hij kijkt er naar uit om zich in te zetten voor deze mooie en gezellige vereniging! In het dagelijks leven is Joost als jurist werkzaam bij het UWV.
 • Richard Backx, beoogd jeugdvoorzitter:
  Richard, geboren en getogen in Rotterdam (o.a. jeugdopleiding Sparta) is via zijn voetballende zoon Jim in de jeugdcommissie beland. Hij loopt al een flink aantal jaren mee in de club, laatstelijk als grote regelaar van het Corona programma. Hij is getrouwd met  Jacky Achtien, in het dagelijks leven is hij business architect bij KPN.
 • Jules Perel, beoogd bestuurslid voetbaltechnische zaken:
  Jules is 59 jaar geleden geboren in Voorschoten, heeft in (bijna) alle clubs gespeeld waarvan de shirts in het trapgat van de kantine hangen (Roucoop, Randstad Sport, SVLV en SV Voorschoten). Jules heeft zijn trainingslicenties gehaald bij de KNVB, is als trainer actief geweest in de Haagse regio en heeft wedstrijdanalyses op nationaal en internationaal niveau.  Jules is in vele rollen actief geweest in Voorschoten ’97, laatstelijk als assistent-trainer Zondag 1. Op dit moment is hij druk met de inrichting  van zijn eigen professionele fotobedrijf in Voorschoten (v.h. Foto Van den Boogaard).
 • René de Water, beoogd bestuurslid facilitaire zaken:
  Evenals Jules loopt René al vele jaren mee in het Voorschotense voetbalbedrijf. Hij is gedurende 4 jaar teammanager geweest van de zaterdagselectie en maakt sinds de oprichting van de Club van 100 deel uit van deze commissie, daarnaast heeft hij diverse hand en span diensten binnen de club gedaan. Zo kent hij de club van haver tot gort. In het dagelijks leven is hij makelaar bij Rijnland Makelaars op de vestiging te Leiderdorp. Zijn belangrijkste opgave bij de club: komen tot een compleet onderhouds- en investeringsprogramma voor onze voorzieningen.

Zoals door de secretaris Kees Hilders al is aangegeven in de ALV agenda is het interim bestuur nog op zoek naar een nieuwe voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Ondanks herhaalde oproepen en vele gesprekken is het nog niet gelukt kandidaten hiervoor te strikken. Wat het voorzitterschap betreft, ondergetekende heeft laten weten beschikbaar te zijn voor die functie voor de duur van één jaar, met als belangrijkste opgave het vinden van een opvolger. Zijn achtergrond: 71 jaar, getrouwd met erelid Baukje, jurist, oud-voorzitter van de Raad van Toezicht. Van origine volleyballer en nu golfer.


Pieter van Dijken (voorzitter a.i.)

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.