Rendierenloop
Rendierenloop
Voorschotenloop
Voorschotenloop

Hoofdmenu

Garagebedrijf MCS voor veilige kilometers!

 

Garagebedrijf MCS voor veilige kilometers!In de ruime garage van kledingsponsor Michel van den Berg aan de Kalkoenstraat 2 in Voorschoten repareert hij samen met Mischa dagelijks vakkundig elke (bedrijfs)auto. Ook voor de APK-keuring, de aanschaf, opslag en het verwisselen van winter- naar zomerbanden (of andersom) kun je bij MCS terecht. Wil je in deze periode liever niet in de garage komen? Als extra service voor alle Voorschotenaren in deze coronacrisis halen ze gratis jouw auto op voor reparatie of onderhoud en brengen deze daarna weer terug.

 

Tevens verkopen Michel en zijn zwager Mischa sinds dit seizoen betrouwbare occasions. Bekijk de website garagebedrijfmcs.nl voor een steeds wisselend aanbod van auto’s en maak een afspraak voor private shopping. En wil je een proefrit maken? Bel eerst even. Zij zorgen dat de auto klaarstaat en houden een veilige afstand. Wil je liever  ’s avonds afspreken of in het weekend? Dat kan ook!

 

Bel Michel of Mischa op 071 362 64 77 en maak een afspraak voor onderhoud, reparatie van jouw auto of een proefrit in een nieuwe occasion! 

 

Zorg juist nu extra goed voor elkaar!

 

 

   

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.