Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur

Hoofdmenu

Sluiting van ons complex voor alle clubactiviteiten tot 1 april 2020

 

Het bestuur van Voorschoten '97 heeft op 12 maart 2020 besloten tot afgelasting van alle clubactiviteiten vanaf nu tot 1 april a.s.. Het bestuur volgt hiermee het advies op van de KNVB, zoals dat ons vanmiddag bereikte. Jan-Dirk van der Zee, de directeur amateur- en vrouwenvoetbal schreef ons:

 

“Helaas hebben we op basis van de nieuwe maatregelen van de overheid moeten besluiten om het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) niet door te laten gaan.

 

Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren.

 

We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal. Voor verdere informatie zie www.knvb.nl

 

Dit besluit geldt ook voor alle atletiek activiteiten op ons complex. Weliswaar laat de Atletiekunie het aan de clubs over toch trainingen mogelijk te maken, wij vinden dat we onder de huidige omstandigheden één lijn moeten trekken.

 

Dit betekent voor de leden van Voorschoten '97 dat het gehele complex (velden, kleedkamers, sponsor home, kantine) gesloten blijft voor de aangegeven periode. Uiteraard blijven we wel open voor werkzaamheden en onderhoud. We hebben op 12 maart contact gehad met alle organisatoren van evenementen in de komende weken en maanden, daarover later meer.

 

Met de KNVB vragen wij van u begrip voor deze maatregel. We vinden het als bestuur noodzakelijk om mee te doen bij het tegengaan van de verspreiding van het COVID-19 virus. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

 

Namens het bestuur,

 

Pieter van Dijken, voorzitter (a.i.)

   

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.