Hoofdmenu

Van de bestuurstafel

v97 van de bestuurskamer

Na de winterstop

 

Op 16 december vorig jaar hadden wij onze laatste bestuursvergadering, met een agenda vol met te nemen besluiten en acties. Van eentje hebben de leden al kennis kunnen nemen, de benoeming van Marinus van der Peet als de nieuwe evenementen coördinator. Zijn belangrijkste taak: overzicht houden op de verenigingsagenda wat betreft alles wat zich op ons complex aan niet-voetbal activiteiten afspeelt.  Maar we namen ook nog andere zaken door zoals een nieuwe beloningsstructuur voor onze kantinestaf, adviezen over de trainersstaf selectie elftallen, de aanbesteding vervanging kunstgras velden 2 en 6, taakverdeling Rendierloop en “last but not least” de voorbereidingen voor de Brug8 visie sessies op 15, 16 en 21 januari 2020.

 

Wat we ook bespraken waren de aanpassingen per 1 januari van de prijzen in de kantine. Dat hadden we u vóór de invoering daarvan moeten melden. De prijzen zijn verhoogd met ongeveer 2 %, wat ongeveer gelijk is aan de gestegen inkoopprijzen.

 

Verder willen we ook nog even onder uw aandacht brengen: de beperking van ons internetarchief. We hebben de afgelopen jaren meerdere forse boetes opgelopen door het gebruik van foto’s die auteursrechtelijk beschermd waren. We willen u met klem vragen om bij stukjes op de website uitsluitend zelfgemaakte foto’s te plaatsen, ook bij jeugdwedstrijd-verslagen. We voorkomen daarmee dat automatische zoekmachines foto’s vinden die beschermd zijn. Het archief is niet weg; voor de historici onder ons is via Fons Schrijver (webmaster@voorschoten97.nl) toegang tot het archief te verkrijgen.

 

De laatste visie-avond van Brug8 is aanstaande dinsdag 21 januari, om 19.15 uur staat de koffie klaar in de businessclub. Graag even aanmelden bij Kees Hilders via secretaris@voorschoten97.nl

 

En als laatste: is er een vrijwilliger(ster) te vinden die wil onderzoeken of zaalvoetbal voor de jeugd levensvatbaar is? De huidige vrijwilligers die het veldvoetbal organiseren willen we daar niet mee belasten. Ook daar mag u mij voor benaderen, persoonlijk of via bovenstaand emailadres.

 

KH
 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.