Algemene Ledenvergadering
De Rendierenloop
Fifa 20
Oliebollentoernooi

Hoofdmenu

Inschrijving quiz geopend!

 

 

 

Op vrijdag 3 januari aanstaande vindt de elfde (!) Voetbalquiz van Voorschoten '97 plaats. De opzet is exact hetzelfde als de vorige tien edities. Gestreden gaat worden in koppels van twee personen. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon (oftewel € 10,- per koppel). Het inschrijfgeld wordt volledig besteed aan prijzen en kan op 3 januari bij binnenkomst (cash!) worden voldaan. Los van de prijzen en De Eeuwige Roem gaat het vooral om de gezelligheid.
 
Inschrijven kan door het sturen van een mailtje naar ons speciale mailadres: quiz@voorschoten97.nl. Je hoeft bij inschrijving alleen de twee namen van het deelnemende koppel door te geven.
De kantine gaat op 3 januari open om 19.30 uur. Exact om 20.00 uur wordt gestart met de quiz. De vragen zullen –net als bij de vorige edities- zowel over het internationale, het nationale als het plaatselijke voetbal gaan. Heb je aanvullende vragen? Stel ze via het bovenstaande mailadres of via de organisatoren: Daan Lobel en Hans Douw.
De quiz vormt de start van het traditionele openingsweekend van het nieuwe jaar. Op zaterdag 4 januari vinden het Oliebollentoernooi en de Nieuwjaarsreceptie van Voorschoten '97 plaats, gevolgd door een spetterend feest.  

 
Samengevat:
Datum: vrijdag 3 januari aanstaande
Tijd: 20.00 uur
Plaats: Sportpark Adegeest
Kosten: € 5,- per persoon (te voldoen op 3  januari)
Inschrijving: mail naar quiz@voorschoten97.nl
 
(HD)


© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.