Marathonestafette
Marathonestafette
Marathonestafette
Marathonestafette

Hoofdmenu

Voorschoten '97 zoekt nieuwe financieel administrateur

Voorschoten¬†'97 is op zoek naar een nieuwe financieel administrateur. In deze functie zorg je voor de dagelijkse financiële administratie van de club en ondersteunt de penningmeester. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan de introductie van een nieuw administratiesysteem. Een mooie uitdaging!

De nieuwe financieel administrateur maakt deel uit van een gezellig team van vrijwilligers dat onze mooie club draaiende houdt. Het meeste werk kun je vanuit huis doen, op het moment dat het jou uitkomt.

 Om deze taak uit te voeren, moet je logischerwijs een basiskennis boekhouding hebben. Uiteraard krijg je vooral de eerste maanden volop hulp en uitleg van de penningmeester. Je staat er dus zeker niet alleen voor.

Neem contact op

Lijkt deze functie iets voor jou? Of ken jij iemand binnen jouw familie of vriendenkring die zin heeft om deze mooie taak op te pakken? Stuur dan een mail naar Kees Hilders: secretaris@voorschoten97.nl. Uiteraard kun je ook contact opnemen wanneer je vragen hebt over deze functie.

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.