Circuit-toernooi
De Voorschotenloop
Circuit-toernooi
Pupillenwedstrijd (atletiek)

Hoofdmenu

Businessclub ging naar Nederlands Elftal.

De Sponsorcommissie en Businessclub organiseerde een bustrip naar Het Nederlands Elftal dat tegen Noord-Ierland speelde in de Kuip in Rotterdam. Voorzitter Hans Toor was verguld dat de bus van Theo Saunier volledig vol zat. Mede door de uitslag werd het een prima avondje uit.


Het wordt onderhand en tradititie waarop de sponsorcommissie trots op kan zijn. Tripjes naar het Nederlands Elftal. En donderdag 10 oktober was er ook weer één gepland. Verzamelen in de gezellige Businessclub, een kopje koffie van Henk Keemink en Tom Blom en dan op weg naar een restaurant, nu De Schaapskooi in Delft. De chauffeur der chauffeurs, de heer Theo Saunier sr. reed hoogstpersoonlijk de bus. En met Theo achter het stuur rij je gezellig, comfortabel en veilig.

 

Welkom Businessclub IMG_3268_tn

 Na een lekker diner op naar Rotterdam en voor de poorten van het mooiste stadion van Europa konden we uitstappen op het Van Zandvlietplein. Zo zagen we onder andere Rene de Water van Rijnland Makelaardij en Eric Kellner van Kwadraad Makelaardij. Ook Sandy Monker, het adres voor binnen verlichting was aanwezig en good old Jacques Duindam van zijn administratiekanoor in de Vlietwijk zat ook te genieten op de derde rij van de bus. De politiek was vertegenwoordigd door Raadslid Esmée van Herk, de garagebranche door Suzuki Bart van der Ham van de Hoge Rijndijk in Leiden. Jacqueline Oerlemans, de materiaal koningin van Adegeest, was er met haar man Luuk. Personeel van Berthold van Veen assurantiën was aanwezig en ook André van IJssalon Moments had een gezellige avond met zijn boezemvriend Rob Scholtes. Kortom een mooi gemêleerd gezelschap die in een goede sfeer reisden, dineerden, netwerkten en niet onbelangrijk, over voetbal keuvelden.

 

PHOTO-2019-10-13-08-29-24a IMG-20191012-WA0002

De wedstrijd zelf was er één om nooit te vergeten. Een stroef en slecht spelend Oranje kreeg de Noord-

 

Ieren er niet onder en ruim 70 minuten was het om met Rijschoolhouder Johan van der Valk te spreken 'zo slecht dat het jammer is dat ik mijn schoenen niet bij met heb'.  We kwamen zelfs op achterstand een kwartier voor tijd. Maar door Memphis Depay 2x en een ongelooflijk onorthodoxe, maar ook prachtige goal van Luuk de Jong waren onze Oranjemannen toch de winnaar met 3-1. Een gigantisch positieve ontknoping of met een mooi woord aportheose, met twee goals in blessuretijd. De plaats in het stadion was naast het vak met Ieren, the green army, die veel vertier brachten. Maar uiteindelijk bleven de punten zoals zo vaak in de Kuip.

 

Ook de terugreis liep soepel toen iedereen de weg van tribune naar bus weer had gevonden. Hans Toor kan tevreden terug kijken op deze zeer geslaagde trip. In de bus gingen in de euforie al stemmen op voor een bustrip naar Estland, mocht dit van de grond komen dan informeren we u nader. Maar deze avond was en goed georganiseerde gezellige trip.

 

PvP

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.