Clubkampioenschappen Atletiek zijn AFGELAST
Nationale Voetbaldag

Hoofdmenu

Van de bestuurstafel – seizoen 2019-2020 gestart

v97 van de bestuurskamerDe vakanties zitten er (bijna) op. De teams zijn zo goed als ingedeeld; de selectieteams zijn bijna bekend. De organisatie achter het jeugdvoetbal is grotendeels weer op orde. Hulde voor het vele en soms moeilijke werk van de jeugd-coƶrdinatoren! De training is weer begonnen, de eerste oefenwedstrijden zijn al gespeeld, de bekerwedstrijden zijn begonnen. De grasvelden 3 en 4 zijn bijna weer te bespelen. De doelen en netten zijn gerepareerd. Het wedstrijdmateriaal (ballenkarren en sleutels) zijn of worden deze dagen uitgereikt.
De mannen van fa Kriek zijn hard aan het werk in de kleedkamers 15 en 16 en aan de toiletgroep aan het einde van de gang. TV voetbal is van start gegaan. De kantine gaat vanaf maandag 26/8 weer volledig open, en ook de keuken komt weer op stoom.
Kortom, de vereniging draait weer op volle toeren. Voor veel vrijwilligers lijkt het of er geen zomerreces is geweest …

 

Marjan en Rik en het trainingsschema in wording       De ballenkarren staan klaar

 

Het wedstrijdmateriaal wordt uitgedeeld
 

Bestuurstafel 19-08-26_05Bestuurstafel 19-08-26_06Bestuurstafel 19-08-26_07Bestuurstafel 19-08-26_08

Kleedkamer 15                  het nieuwe toilet                 Kleedkamer 16                Onkruid langs de velden

 

Intussen loopt de atletiek gewoon door. Er zijn weer veel kilometers gemaakt in de fraaie omgeving van ons complex. Het walking football heeft al een eerste toernooi achter de rug. De vrijdagploeg is ook doorgegaan, want het onkruid houdt geen vakantie.


Nieuws van de bestuurstafel

  • De onderzoekscommissie heeft de hele zomer hard doorgewerkt. De heren hebben met veel personen binnen de vereniging gesproken en komen binnenkort met een advies over de te verbeteren samenwerking tussen VTC en Bestuur. Voor dinsdag 17 september staat voor dit onderwerp een extra Algemene Ledenvergadering op de agenda.
  • Marcel Wiggers is volop aan de slag als penningmeester, maar zit dringend verlegen om een collega/administrateur; een mooie afgebakende taak bijvoorbeeld voor een sportief iemand met een financiĆ«le achtergrond die graag een paar uur per week iets wil en kan doen voor onze fraaie vereniging. Spontane aanmeldingen zijn van harte welkom!
  • Er is een fraai resultaat bereikt met het Da Vinci College. Deze school zal de komende vijf seizoenen in najaar en voorjaar bijna de hele week vaste gebruiker zijn van ons complex!
  • De vrijwilligersovereenkomsten moeten worden geactualiseerd. We stappen af van doorlopende overeenkomsten; deze moeten ieder jaar opnieuw worden opgesteld.
  • Het bestuur heeft besloten om over te gaan tot fase 2 van het Rookbeleid. Roken is voortaan alleen nog toegestaan op het terras voor de kantine. Fase 3 volgt later; dan zal een rookverbod gaan gelden voor het hele sportcomplex.
  • De Grote Clubactie komt er weer aan! De jeugd gaat de loten weer verkopen. Oproep aan alle ouders om loten te kopen! Goed voor de vereniging, maar vooral ook leuk voor de verkopers die daarvoor hun stinkende best doen!
  • Wij zijn opnieuw verrast door een boete voor het gebruiken van foto’s vanaf internet in artikelen op onze site. Dit keer heeft men een ‘geleende’ foto ontdekt in een artikel in december 2012 (!). Het bestuur gaat in verweer. Intussen zullen we goed moet blijven opletten met het ‘leuk willen aankleden’ van onze teksten (gebruik van eigen foto’s).

Tot zover maar even.  

Sportieve groet, Peter Dubbeling

 

 

 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.