Clubkampioenschappen Atletiek zijn AFGELAST
Nationale Voetbaldag

Hoofdmenu

Ruim 2000 euro voor de Hartstichting

Hartstichting banner

 

De Hartstichting en de voetbalclub Voorschoten¬†'97 werken sinds twee jaar samen. Het sportterrein is grotendeels rookvrij en er is aandacht voor gezonde voeding. Het logo van de Hartstichting staat op de voorzijde van het shirt van de zaterdag-selectie √©n langs het hoofdveld. Rond de samenwerking met de Hartstichting zijn enkele sponsoracties gestart, waarbij 25% van de extra opbrengst is bestemd voor de Hartstichting. Als resultaat hebben we nu € 2107,25 over kunnen maken aan de Hartstichting.

 

Floris Italianer, directeur van de Hartstichting, bedankt in een mail voor de bijdrage vanuit onze club. “De mooie resultaten van jullie inspanningen geven de Hartstichting de mogelijkheid te werken aan het verslaan van hart- en vaatziekten. En dat is hard nodig! Het doet ons goed te zien dat jullie ook de komende tijd met de Hartstichting willen blijven werken aan een hartgezonde samenleving. Onze droom van een gezond hart voor iedereen komt, mede door de voetbalclub Voorschoten¬†'97, binnen handbereik. Wij wensen jullie veel succes om door de gezamenlijke inzet het komende seizoen nog succesvoller te laten zijn. 

Inmiddels zijn de betaalmogelijkheden vereenvoudigd en is de verplichting van een overeenkomst voor drie jaar vervallen. Er is een extra actie richting de ouders van jeugdleden gestart. Een actie die zich richt op al onze leden volgt aan het begin van het nieuwe seizoen.

 

Kijk op http://voorschoten97.nl/actiehartstichting/index.html

 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.