Clubkampioenschappen Atletiek zijn AFGELAST
Nationale Voetbaldag

Hoofdmenu

Voorschoten '97 sluit succesvol seizoen af

Voorschoten '97 heeft met de selectiespelers, staf, bestuur, sponsoren, leden van de Club van 100 en trouwe supporters het succesvolle seizoen 2018 – 2019 afgesloten. Tijdens een drukbezochte bijeenkomst in het clubhuis werden de spelers van het seizoen bekendgemaakt en nam men afscheid van twee trainers.

 

Bij de zaterdagselectie is Peer van Paassen speler van het seizoen. Stephan van der Niet is teamplayer van het jaar. Bij de zondagselectie is Jeroen Vlak speler van het seizoen en Jarno van der Born talent van het jaar. Voor de gelukkige winnaars waren er beeldjes en dinerbonnen van La Casita en het Wapen van Voorschoten.

 

Aanwinst

Trainer André Louwers van zaterdag 1 nam na drie jaar en de recente promotie afscheid van de club. Hij vertelde enorm te hebben genoten van deze periode. “De zaterdag-afdeling staat weer op de kaart. Het is een mooie ploeg en een aanwinst voor de eerste klasse.” Zijn collega-trainer Ronald van Delft verlaat na liefst negentien jaar de vereniging.   

 

Voorbeeld voor iedereen

Trainer van de zondag, Huib van Oostrum-Soede, noemde Jeroen Vlak een voorbeeld voor iedereen. Hij was reserve-keeper bij het eerste en heeft weinig trainingen gemist. Voor de staf is hij de meest waardevolle speler van het seizoen. Verder stopte Willem van Engelen als beheerder van de Businessclub en Gé van Niekerk als coördinator van ‘Man of the Match’. Beide mannen blijven aan de club verbonden. Namens de sponsorcommissie en de Businessclub bedankte Hans Toor, voorzitter van de sponsorcommissie, iedereen voor de inzet in het afgelopen seizoen en de beide zaterdagtrainers voor de fijne tijd bij de vereniging.

  

De vier spelers met hun onderscheidingen en de trainers. (foto PR)

 

Foto's Luuk Oerlemans  https://photos.app.goo.gl/DvEgmTeuQsSnftEW6

 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.