Blessurespreekuur
Algemene Ledenvergadering
De Rendierenloop
Fifa 20

Hoofdmenu

Heel veel winnaars op familietoernooi!

Heel veel winnaars op familietoernooi!

 

Liefst zes poulewinnaars, heel veel blije kinderen en een bijzonder sfeervolle ochtend op Sportpark Adegeest. Het eerste familietoernooi van Voorschoten '97 was een groot succes!

Het was ’s ochtends meteen al een drukte van belang op ons mooie complex. Ruud had de kantine vroeg opengegooid, Rinus was present, Jacqueline trakteerde op bellenblaas en Herman en Paul zetten de veldjes uit. Langzaamaan druppelden de teams binnen, keurig op weg geholpen door Eric en Jolanda die vanachter de wedstrijdtafel garant stonden voor een vlekkeloos verloop van het toernooi.

Stipt om 10.00 uur floten de zes scheidsrechters (heren veel dank!!!) voor het begin. Op veld 1C dartelden de mini Kiekjes vooral rond hun vader terwijl op veld 1A het Baggerteam helemaal niet zo bagger bleek en het toernooi opende met een 3-1 zege op niemand minder dan Real Madrid. Linde Wiegeraad toonde haar klasse op 1B (1-0 zege op de Groene Zijltjes). Op 1D openden Maarten Hillenaar en familie met een spetterend 2-2 gelijkspel tegen Eddy Wessels en zijn juniors.

Liefst 24 teams deden mee aan het familietoernooi van Voorschoten¬†'97. Dus waren er ook twee velden uitgezet op veld 2. Op 2A ging de groepswinst tussen de Krado’s en Big Family. Het onderlinge duel eindigde in 1-1 waardoor de Krado’s op doelsaldo poule E wonnen. Op veld 2B  trokken de Paaskoolen - op vrijdagavond laat op de Voorstraat als laatste team aangemeld – verrassend de zege naar zich toe. Aangevoerd door Mirjam Beurze werden achtereenvolgens de familie Wesselman, de Verschoortjes en Standaard Laatste weerstaan.

Ondanks een overtrekkende regenbui bleef het genieten op Sportpark Adegeest. De wedstrijden werden gekenmerkt door fanatieke pubers, talentvolle kleintjes (Ruben scoorde uit een penalty!) de Golden Oldies en veel voetballende moeders. Vier teams van de familie Ypenburg deden er mee. Opa Cor was zelf in Zwitserland op vakantie, maar zoon Dennis was speciaal vroegtijdig van een vakantie in Dubai teruggekeerd. Echter geen van de Iepjes won een poule.

Toen de laatste groepswedstrijden gespeeld waren, bleken dit de poulewinnaars: FC Nietkunnende (alias Baggerteam), de Buisjes, de Makbeertjes, Beauweer, de Krado’s en de Paaskoolen. (eindstanden zie onder).

De prijsuitreiking werd gedaan door scheidend jeugdvoorzitter Tonnie (Tonnie en Leo veel dank voor al jullie werk voor de jeugdafdeling!). Namens de Rabobank was Rob Joosten present om ook de Jeugdvrijwilliger, de Jeugdscheidsrechter en de Fair Play prijs uit te reiken. Ook de beste penaltynemers van de jeugd kwamen hun welverdiende bekers ophalen.

Het was een geweldig leuke ochtend en wie weet tot volgend jaar!

De eindstanden

Poule A:

 1. FC Nietkunnende 3-9
 2. Scholts & VD Peet 3-6
 3. Real Madrid 3-1
 4. IEP Kartel 3-1

Poule B:

 1. De Buisjes 3-7
 2. De Groene Zijltjes 3-4
 3. Bergeendjes 3-3
 4. Wiegebeekjes 3-3

Poule C:

 1. Makbeertjes 3-5
 2. Turbo Three Families 3-4
 3. Goal Diggers 3-4
 4. De Kiekjes 3-3

Poule D:

 1. Beauweer 3-9
 2. Heelnaar 3-4
 3. WS & Junior 3-4
 4. IEP Team 3-0

Poule E:

 1. De Krado’s 3-7
 2. Big Family 3-7
 3. FC Bal op het Dak 3-3
 4. Team Moenen 3-0

Poule F:

 1. De Paaskoolen 3-7
 2. Standaard Laatste 3-6
 3. Verschoortjes 3-4
 4. Familie Wesselman 3-0

Volgt nog een link naar meer foto's:

 

https://photos.app.goo.gl/KTwWCVjK8E7tiwJv7\

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.