Blessurespreekuur
Algemene Ledenvergadering
De Rendierenloop
Fifa 20

Hoofdmenu

Prijswinnaars RABO bekers

PRIJSWINNAARS RABO BEKERS.

Afbeeldingsresultaat voor rabobank logo

 

Na afloop van het afgelopen zondag gehouden familietoernooi werden ook dit jaar weer 3 bijzondere prijzen uitgereikt. Deze prijzen werden beschikbaar gesteld door de Rabobank.

 

De prijzen werden uitgereikt door Tonnie van Genugten in aanwezigheid van 2 vertegenwoordigers van de Rabobank, de heer Rob Joosten en mevrouw Esther Remmerswaal.

Hieronder de prijswinnaars van het seizoen 2018/2019:

 

Jeugdscheidsrechter van het jaar – Maurice Plandsoen


Als verdediger van het JO15-3 elftal heeft hij zich bewezen in de competitie als ook op de toernooien in Barcelona en in Nederland.

Als kampioen hebben ze het seizoen beƫindigd en dit is voor Maurice een dubbele prijs!

 

Niet alleen heeft hij het hele seizoen zich ingezet voor zijn elftal ook heeft hij zich het hele jaar laten gelden als scheidsrechter voor de club.

Eind 2018 sloot hij het jaar af met het behalen van zijn KNVB Diploma clubscheidsrechter en heeft na de winterstop ieder weekend de wedstrijden gefloten van de JO 13 tot de JO15.

 

We kennen Maurice als een fijne jongen die zich graag inzet voor de club en als scheidsrechter eerlijk en enthousiast fluit. Menig elftal heeft inmiddels ervaren hoe het is een onpartijdige scheidsrechter te hebben welke de regels goed en correct hanteert.

 

Maurice heeft het meer dan verdiend om dit jaar Jeugdscheidsrechter van het jaar te zijn! Het lijkt een familietraditie te worden, waarvan we horen dat ie wordt voortgezet!

 

Jeugdvrijwilligers van het jaar – Richard van der Peet en Marco Berg


Hoewel ze helemaal niet alleen actief zijn voor de jeugd, maar zeker ook voor de senioren, is deze prijs voor jeugdvrijwilliger van het jaar voor de materiaalcommissiemannen Richard van der Peet en Marco Berg. Met wervelwindachtige allure is een nieuwe materiaalcommissie dit jaar gestart met een veelomvattend plan om alle teams van goed en van voldoende materiaal te voorzien. Met nieuwe ballenhengels, ballenpompen, en –na een fantastische sponsoractie- 34 ballenkarren, is dit seizoen al veel bereikt. We kijken ernaar uit om ook de verdere uitwerking van het materiaalbeleid te ervaren en hopen dan ook niet dat deze prijs ze al op hun lauweren laat rusten.

 

Fair Play cup – MO13-3


De MO13-3 had het zwaar dit seizoen. Als 1e jaars team kwamen ze veelal 2e jaars teams tegen in de najaarscompetitie. Met dubbele cijfers verloren de meiden soms van ervaren MO13-1 teams, maar het spelplezier en de gezelligheid in het team leden er gelukkig niet onder. De vreugde was dan ook enorm toen de dames op 1 Dec uit bij Oegstgeest hun eerste overwinning pakten! 0-5 werd het en het was nog lang onrustig bij Oegstgeest.

 

In de voorjaarsreeks werd duidelijk dat de meiden hard aan het werk waren om beter te worden. Helaas nog wel steeds veel verliespartijen, maar ditmaal met “normale” uitslagen, waar soms zelfs wel een gelijkspel meer verdiend was. Het aantal tegendoelpunten halveerde zelfs!

 

Helaas ontmoette het team ook een erg vervelende tegenstander in Schiedam. De ene na de ander moest geblesseerd het veld verlaten.  Gelukkig bleven de meiden in zichzelf geloven en wisten de coaches Marco Berg en Peter van Noort ze op te peppen voor de volgende wedstrijden.

 

Deze spirit en het doorzettingsvermogen waren doorslaggevend om deze gezellige meiden van de MO13-3 te huldigen voor de fairplay cup!

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.