Marathonestafette
Marathonestafette
Marathonestafette
Marathonestafette

Hoofdmenu

Mooie afscheidswedstrijd Jan Buist en Ron Helder

IMG_0064Afgelopen zaterdag 8 Juni was het zo ver Jan Buist en Ron Helder floten hun allerlaatste wedstrijd.

 

De dames 1 van de zaterdag aangevuld met meiden uit de jeugd speelde tegen een selectie van onze clubscheidsrechters!  Dank aan de dames voor hun inzet !

 

Om 14.30 was het zo ver Jan floot als eerste de eerste helft en Ron speelde met de scheidsrechters mee als aanvoeder. Al snel hadden de dames een voorsprong te pakken en de eerste helft werd onder leiding van Jan afgesfoten. Na de rust waren de rollen omgekeerd, en konden de scheidsrechters zich herpakken door er 2-2 van te maken net voor het einde werd het 3-2 en na een spetterende eindrush konden we de wedstrijd afsluiten met een 3-3 gelijkspel!

 

Na de douche werden de scheidsrechters en hun vrouwen en overige aanhang uitgenodigt in de bestuurs kamer waar Peter Dubbeling namens het bestuur van Voorschoten '97 en Herman de Vries namens de scheidsrechterscommissie Ron en Jan bedankte voor al de jaren inzet als scheidsrechters op de club.

Ron en Jan hebben namens de club een trophee overhandigd gekregen als dank en tijdens de zomer zal er een bord komen tussen veld 1 en 2 waarin hun namen op komen en wat in de toekomst gebruikt wordt voor alle scheidsrechters welke hun inzet gegeven hebben voor de club!

 

 

Na de huldiging werden alle scheidsrechters uitgenodigd om een drankje en hapje te doen in de kantine voor het afscheid van Ron en Jan en als afsluiting van een mooi seizoen.

 

Namens de scheidsrechters commissie danken we onze sponsers die dit weer mogenlijk gemaakt hebben!

 

190608 Herman, Jan, Ron en Cor

Johan vd Valk

Michel vd Berg

Fred Veldman

Club van 100

Suzie Fleur

 

 

 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.