Marathonestafette
Marathonestafette
Marathonestafette
Marathonestafette

Hoofdmenu

De Club van 100 zoekt nieuwe leden!

cv100_logo

 

De Club van 100 is niet meer weg te denken bij Voorschoten '97. Het doel van de Club is om projecten bij Voorschoten '97 financieel te ondersteunen of zelfs geheel te financieren. Iedereen op de club kan een voorstel indienen voor een project, waarna het beoordeeld wordt en er een bijdrage toegekend wordt. Voorbeelden van ook jaarlijks terugkerende acties zijn bijvoorbeeld de balletjes die alle deelnemers van het D-toernooi krijgen, het borrelgarnituur bij de voetbalquiz en de sponsoring van het Club van 100 toernooi (voorheen sponsortoernooi). Kijk om je heen op de club en je ziet genoeg wat mede door de Club van 100 tot stand gekomen is. Ook voor de atletiek, die onderdeel zijn van Voorschoten '97 worden projecten gefinancierd, onlangs nog de Rendierloop.

 

Het leuke is dat het lidmaatschap niet persoonsgebonden is, je kunt ook lid worden met een vriendengroep, familie, gezin, als team of als hardloopgroep, waardoor je de kosten, vanaf € 100,--,  kan delen. Al het geld wat binnenkomt wordt ook weer in de club gestoken. Voor en door iedereen die met een goed voorstel komt. Dus voetballers, atleten en supporters, kom op en wordt lid van de Club van 100, waardoor er nog heel veel meer gerealiseerd kan worden.

 

Dus vind je het leuk om de club op een goede en makkelijke manier financieel te ondersteunen en daardoor ook de club een handje te helpen, meld je dan aan via Cv100@voorschoten97.nl of vul het aanmeldformulier in via onderstaande link: http://www.voorschoten97.nl/export/sites/default/cv100/Club_van_100_INSCHRIJFFORMULIER.pdf

 

Of spreek één van de bestuursleden aan: Jacques Overgaauw, René de Water, Marinus v.d. Peet, Lennart Mulder, Hans Vreeburg, Willem van de Graaff, Bas Norel, Martin Witsmeer, (vacant Atletiekafdeling).

Sinds kort kun je de Club van 100 ook volgen via instagramaccount, Clubvan100v97, waar we regelmatig gaan posten als er weer een project afgerond is of aangevraagd.

 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.