Marathonestafette
Marathonestafette
Marathonestafette
Marathonestafette

Hoofdmenu

Jacqueline neemt afscheid van de mini league.

                                                Jacqueline Oerlemans stopt met de mini league


Na vele jaren elke zondag op het veld te hebben staan, neemt Jacqueline Oerlemans afscheid van een prachtig uurtje van de week: de mini league. Vele ouders en kinderen hebben warme herinneringen aan dat vroege moment op zondagochtend,  waarin onze jongste leden in kleine spelvormen voor het eerst proeven van de voetbalvreugde. 

 

Jacqueline heeft de mini league opgestart toen haar eigen zoons begonnen met voetballen (inmiddels senioren!) en is er niet meer mee opgehouden. Waar het begon als een spelvorm voor alle spelers die jonger waren dan de “F’jes”, zijn het sinds de introductie van de O7-competitie op zaterdag, vooral de allerjongste jongens en meisjes (onder 6, in KNVB-termen) die de mini league bezoeken. Wat niet veranderd is, is het plezier waarmee Jacqueline elke zondag de spelers ontvangt, de spelvormen begeleidt en de gezamenlijke limonade van Rinus na afloop. Een heerlijk begin van de dag!

 

Maar…ook iconen hebben wel eens een zondagochtend rust verdiend! Hoe jammer het dan ook is, het is een begrijpelijke keus. We laten het natuurlijk niet ongemerkt passeren. Op 2 juni is de laatste mini league-ochtend van Jacqueline en we willen dan graag stilstaan bij haar afscheid. Iedereen is daarbij van harte welkom, de huidige spelers maar ook die uit de voorgaande jaren! Meer informatie volgt, maar noteer de ochtend vast in de agenda. 

 

Jacqueline met haar mini's

 

Jacqueline blijft overigens gelukkig wel actief binnen de vereniging, want zij is lid van de kledingcommissie geworden. Daar zijn we heel blij mee. 

 

De jeugdcommissie buigt zich over een vervolg van trainingen voor de O6-spelers uit de mini league. Ideeën? Laat het even weten.

 

TvG

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.