Marathonestafette
Marathonestafette
Marathonestafette
Marathonestafette

Hoofdmenu

Op bezoek bij een sponsor

 

RoyalPrint

 

PvE2Bedrijven zichtbaar maken. Dat is het dagelijks werk van RoyalPrint in Voorschoten. Het resultaat zien we langs ons hoofdveld. Ruim een jaar maken ze nu voor Voorschoten '97 de reclameborden. Maar ze doen veel meer, vertelt eigenaar Peter van Eeden.

“We maken veel autobelettering. Een auto met reclame wordt iedere dag door duizenden mensen gezien. Maar denk ook aan allerlei vormen van gevelreclame, (span)doeken en naadloos fotobehang. Veel van onze klanten zijn vormgevers en reclamebureaus. Zij geven het vorm en wij maken het.” Peter laat me één van hun bijzondere producten zien: fotodoeken op akoestisch materiaal. Ze zien er mooi uit, je kleedt er je werkruimte mee aan en het zorgt voor een prettige werkplek.

 

Klein en flexibel

RoyalPrint zit sinds 13 jaar in Voorschoten. De laatste anderhalf jaar in een nieuw pand aan de Industrieweg. “Die straat is met de vele bedrijven onze showroom”, zegt Peter gekscherend. RoyalPrint is een klein maar flexibel bedrijf. Peter werkt graag voor lokale partijen en raakte zo ook bij onze club betrokken. “Ik woon zelf niet in Voorschoten en zo leer je leuke mensen kennen. Veel Voorschotense bedrijven maken gebruik van onze producten voor visuele reclame. Natuurlijk ben ik ook sponsor van Voorschoten '97. Ik heb een reclamebord en geef korting op het maken van de borden.” RoyalPrint werkt niet alleen voor bedrijven. Ook particulieren vragen om fotopanelen. En buiten zie ik zo’n bekende witte camper die door RoyalPrint is voorzien van mooie kleurvlakken. Een heel ander gezicht!

 

www.royalprint.nl

 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.