Circuit-toernooi
Blessurespreekuur
Baanatletiek: Vlietlandcross pupillen en D-Junioren
Blessurespreekuur

Hoofdmenu

Zat-VR1 landelijk in het nieuws!

 

Nadat de dames van ZA VR1 begin dit seizoen besloten om van ‘Lekker met de meiden’ hun teamsong te maken, is er van alles gebeurd... Een geintje (‘Kunnen we geen shirts laten maken met het logo van het lied?’) werd serieus opgepakt. Er werd contact gezocht met zangeres Merol, die meteen enthousiast was en haar toestemming gaf. Sterker nog: ze bestelde onmiddellijk zelf ook een shirt!

 

 Merol foto


Niet veel later werd zij door Het Parool geïnterviewd: ze noemde in het artikel haar Voorschoten’9 7-fanclub en stond met het shirt op de foto. Vervolgens werd Merol bij een optreden in Leiden verrast door de bijna complete aanwezigheid van ZA VR1, dat op het podium de backing vocals van ‘ Lekker met de meiden’ mocht komen verzorgen.

IMG_20190403_100813_599 Podiumfoto met Merol


Verder wordt ze wekelijks op de hoogte gehouden van de uitstekende prestaties  van het team en ze is ook altijd (weliswaar op een foto…) aanwezig in de dug-out. Op 2 april gaf Merol, die onder haar eigen naam Merel Baldé twee jaar een hoofdrol speelde in ‘Soldaat van Oranje’, een concert in Paradiso Noord in Amsterdam. Een uitverkocht huis, en opnieuw was Voorschoten '97 prominent aanwezig. Het voorprogramma bestond uit een live uitzending van Radio 3FM vanuit de zaal waarin Merol zelf ook geïnterviewd werd.

Luister hier naar wat zij over de ZA VR1 van Voorschoten '97 te zeggen had

 


Voor, tijdens en na het concert had ZA VR1 veel bekijks met hun Voorschoten '97/Lekker met de meiden-shirts. Ook was er weer een journalist van Het Parool, die het was opgevallen dat Merol zo enthousiast was over Voorschoten '97. Er volgde een interviewtje met Eva, Linde en Nena, dat op 3 april deel uitmaakte van een groot artikel over de fans van Merol. Opnieuw mooie publiciteit voor de club dus!

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.