Algemene Ledenvergadering
CV100 Sponsortoernooi
Bestuur
Clubkampioenschappen Atletiek

Hoofdmenu

Van de bestuurstafel – vacature

v97 van de bestuurskamer

 

 

Gevraagd: een financieel administrateur (m/v)

 

Het werk van de penningmeester kan alleen goed worden uitgevoerd als deze de hulp krijgt van een financiële man of vrouw die wekelijks ervoor zorgt dat de financiële administratie op orde is en blijft. Peter Jonkers heeft aangegeven dat hij zijn werkzaamheden aan het einde van het seizoen wil overdragen aan een opvolger (m/v). Daarom het verzoek aan alle leden om binnen de eigen familie eens te kijken of we hier een enthousiaste en betrokken iemand voor kunnen vinden. Ouders, grootouders of collega’s met een financiële achtergrond die er zin in hebben om met veel andere vrijwilligers een bijdrage te leveren aan een mooie vereniging binnen de gemeente Voorschoten.


Zoeken jullie met ons mee? Wij zien de reacties graag tegemoet!

Vacature bij Voetbal- en atletiekvereniging Voorschoten ‘97
Vacature financieel administrateurWij zoeken: een financieel administrateur (m/v)

 

Voetbal- en atletiekvereniging Voorschoten ’97 is een grote vereniging met gemiddeld ca 1850 leden. Met de naaste familie meegerekend neemt Voorschoten ’97 een zeer belangrijke plaats in binnen het sportieve en maatschappelijke segment van de gemeente Voorschoten. De vereniging draait vooral goed dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers.

 

Wij zoeken een administrateur die de dagelijkse financiële werkzaamheden van de voetbal- en atletiekvereniging voor zijn/haar rekening wil nemen. Deze werkzaamheden kunnen thuis worden uitgevoerd. De administrateur werkt onder aansturing van de penningmeester en ondersteunt deze bij de uitvoering van een goed financieel beleid van de club.

 

Voorschoten’97 zoekt een enthousiast persoon die over basis-boekhoudkennis beschikt en die wil meewerken aan de introductie van een nieuw administratiesysteem. Hij of zij is bereid zich maximaal 10 uur per week in te zetten voor de financiële administratie voor onze  vereniging. De gemiddelde tijdsbesteding varieert en is afhankelijk van de piekperioden tijdens het seizoen, met name rondom het maken van overzichten zoals bij de jaarafsluiting.

 

Als u interesse heeft om een bijdrage te leveren aan een prachtige vereniging, of vragen heeft omtrent de inhoud van de vacature, reageert u dan svp naar secretaris@voorschoten97.nl

 

Wij zien reacties met belangstelling tegemoet en nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

 

Namens het bestuur van Voorschoten ’97,

Peter Dubbeling, secretaris.

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.