Circuit-toernooi
Circuit-toernooi
Circuit-toernooi
Circuit-toernooi

Hoofdmenu

Vrouwelijke Top Arbitrage bij V'97.

Enige tijd geleden kwam er al leuk nieuws vanuit de scheidsrechters hoek bij V'97 over Manon Plandsoen. Manon was al 4e official bij een interlandwedstrijd van Oranje O15, maar zal binnenkort ook als scheidsrechter optreden tijdens het UEFA Development Tournament. Dit toernooi zal van 13-18 februari 2019 worden afgewerkt in het Estadio Vila Real de San Antonio in Portugal.

 

                            Manon gaat naar Portugal!


Maar er is meer: In de winterstop op zaterdag 26 Januari floot Sarah Brinkkemper uit het friese Wolvega de oefenwedstrijd V'97 1 tegen Lugdunum 1. Sarah arbitreert in de 2eKlasse Afdeling Noord, maar is onlangs terecht gekomen in Voorschoten, vanwege haar liefde voor scheidsrechter Joey Waleveld. Ze hebben elkaar leren kennen bij de KNVB in Zeist en hebben blijkbaar ook beiden het scheidsrechtersvak in hun bloed zitten, want Joey Waleveld is Assistent Scheidsrechter in de Keuken Kampioen Divisie en scheidsrechter in de 1e & 2eDivisie en assisteert bij de VAR!

 

                        Top scheidsrechter Sarah bij haar eerste wedstrijd bij V'97


Komende tijd zal Sarah Brinkkemper regelmatig te zien zijn op de velden van Sportpark Adegeest en daar is de coordinator van de scheidsrechters, Cor van Ipenburg, maar wat trots op! “Deze dame verdiend een warm onthaal op de website en in de plaatselijke krant”, aldus Cor.

 

Of er in de toekomst ook nog een nieuw scheidsrechters-talent uit deze vriendschap gaat volgen, dat is onbekend, maar dat hun weekend vol staat van scheidsrechters-activiteiten, dat staat vast!

 

Vanuit V'97 wensen we Sarah heel veel succes bij haar wedstrijden in Voorschoten en wensen we Manon uiteraard een hele mooie tijd toe in Portugal! 

 

Veel succes, dames!

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.