Blessurespreekuur
Baanatletiek: Quatrocross pupillen en D-Junioren
Blessurespreekuur
De Rendierenloop

Hoofdmenu

Oliebollen, receptie en feest

 

Oliebollen eten en leuk potjes voetballen op een kwart veld. Bij het Bakker Verhoog oliebollentoernooi gaat het om de gezelligheid.

 

Op zaterdag 5 januari is dat weer goed gelukt. Deelnemer Rovanelli had geluk dat zijn team in het wit speelde – hij kon gelijk het bij de voetbalquiz gewonnen retro-shirt van Palermo (met oud logo) inwijden.

In drie polues werd gestreden om de eer en om een kratje bier. Extra leuk in polue A was dat de ZA-veteranen en de 7x7 dames in gemengde teams meededen.

 

 

Na het toernooi was het tijd voor de gezellige, drukbezochte nieuwjaarsreceptie. Vertegenwoordigers van het gemeentebestuur en de gemeenteraad, bevriende verengingen, leden, dorpsgenoten waren in grote getale naar de Weddeloop gekomen.

De nieuwjaarsreceptie ging naadloos over in de feestavond waar de band tot in de late uurtjes de stemming er goed in hield.

 

 

We zijn onze vrijwilligers ontzettend dankbaar voor hun geweldige inzet en hopen in 2019 weer een beroep op ze te mogen doen.

Namens de organisatoren van het openingsweekend (Ruud Nolet, Marinus vd Peet, Daan Lobel en Hans Douw) wens ik iedereen graag een gezond, gelukkig, sportief en succesvol 2019!.

 

(PV)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.