Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams

Hoofdmenu

Matthijs is regiowinnaar

Matthijs heeft de titel Clubheld van het jaar voor de Haagse regio binnen. De afgelopen weken verzamelde hij ruim 1.000 stemmen en dat was voldoende voor de winst. Tijdens de landelijke finale in Zeist op 17 december maakt hij kans om 10.000 euro voor de club te winnen.

 

"Ik had dit totaal niet verwacht", vertelt Matthijs woensdag in het Algemeen Dagblad. "Zelfs van een nominatie voor deze fraaie verkiezing durfde ik alleen maar te dromen. Mijn vrouw Marieke heeft mij aangemeld."

 

Nieuwe baan

 

Matthijs is sinds 1988 lid van de atletiekvereniging in Voorschoten. Eerst als atleet, maar vanaf 1997 ook als trainer. Later werd hij ook baancoördinator. Samen met zijn vader Rob heeft hij zich de afgelopen jaren ingezet voor de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten¬†'97 Atletiek.

 


De regiowinst is binnen voor Matthijs!

 

De huidige gravelbaan is verouderd en de komst van een nieuwe kunststofbaan noodzakelijk voor de club. Zo organiseerden vader en zoon meerdere sponsorlopen en zetten de actie 'We gaan voor de baan' op.

 

Wens

 

Toen zijn vader afgelopen zomer overleed, nam Matthijs de voorzittershamer van hem over. Ook was hij vastberaden om de acties voor de baan door te zetten. Want ook al kunnen vader en zoon niet meer samen aan een atletiekwedstrijd meedoen, dit was een grote wens van beiden, die baan moet er hoe dan ook komen.

 

De nieuwste 'baanactie' is de Rendierenloop op zondag 23 december. Voorschoten¬†'97 Atletiek organiseert een ‘funrun’ en wandeling dwars door het dorp in kerstsfeer. Ook hierbij is Matthijs nauw betrokken.

 

Ontknoping

 

De ontknoping van de Clubhelden-actie is op maandag 17 december in Zeist. Een vakjury wijst dan de landelijke winnaar aan die 10.000 euro krijgt voor de club. De droom van een nieuwe kunststofbaan zou daarmee weer een stap dichterbij komen.

 

Namens Matthijs en Marieke, bedankt voor het stemmen!

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.