Internationaal - ZZF O12 -toernooi
Sportblessurespreekuur
Hawaii Party
Aanvoedersvergadering overige senioren

Hoofdmenu

Nieuw: vertrouwens-contactpersonen

 

Het is belangrijk dat iedereen zich in de vereniging thuis, veilig en welkom voelt. De wens is dat ouders en andere supporters zich sportief gedragen. Om dit te stimuleren zet Voorschoten '97 stappen om grensoverschrijdend gedrag als pesten, discriminatie, (seksuele) intimidatie en agressie (bedreigen, mishandelen) te voorkomen. Daarnaast wordt er ook voor gezorgd dat er, als er toch vervelende incidenten zijn, goed op gereageerd kan worden om het in ieder geval in de toekomst niet meer te laten gebeuren.

 

Een van de acties is de aanstelling van vertrouwenscontactpersonen. Dat zijn bij Voorschoten '97 Ingrid Geerts en Mariette van den Berg-van Wijlen. Hieronder stellen zij zich voor.

 

Mijn naam is Mariëtte van den Berg-van Wijlen

Mariëtte van den Berg-van WijlenIk ben geboren en getogen in Voorschoten en met twee voetballende broers met de vereniging groot geworden. Ik kom sinds een aantal jaren zelf ook bij de club over de vloer omdat ik op zaterdagochtend met een groep vanuit de atletiekafdeling ga hardlopen. Daarnaast voetbalt een van onze dochters met veel plezier in een meidenelftal. Ik ben jurist en heb eveneens de cursus vertrouwenscontactpersoon gevolgd bij het NOC*NSF.

 

Mijn naam is Ingrid Geerts

Ingrid Geerts

In het dagelijks leven ben ik organisatieadviseur en voer ik gesprekken met mensen over levensvragen die hen bezighouden. Mijn twee zonen voetballen al vele jaren met plezier in de jeugd bij Voorschoten '97.
Ik vind het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt binnen de vereniging en met plezier kan voetballen. En ik hoop als vertrouwens-contactpersoon hier mijn deel aan bij te dragen. Ik heb hiervoor een cursus gevolgd bij het NOC*NSF.  

 

Verdere informatie over hen en hun bereikbaarheid vind je op de site bij clubinfo/vertrouwenscontactpersonen.

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.