Circuit-toernooi
Circuit-toernooi
Circuit-toernooi
Circuit-toernooi

Hoofdmenu

Van de bestuurstafel: Accommodatie - beheer en onderhoud (en schade)

v97 van de bestuurskamerVan de bestuurstafel: Accommodatie - beheer en onderhoud (en schade)

  

Om het voetballen en de atletiek mogelijk te maken zijn in ieder geval goede voorzieningen nodig: velden, kleedkamers, verlichting, kantine, keuken, toiletten en vergaderruimtes. Maar ook bergruimtes, ballenhokken, kledingvoorraad en een kledingwasgelegenheid voor Rinus.

De sporters zien het eigenlijk niet eens, het is allemaal zo vanzelfsprekend…

 

Onderhoud uitbesteed aan NaDava

Dik de Bruijn en Fred Veldman hebben veel werk verzet om te komen tot een nieuw contract voor het dagelijkse onderhoud van de kantine, keuken en toiletten en van de kleedkamers met de toiletten. De kleedkamers worden immers – als het Da Vinci gebruik maakt van ons complex – dagelijks gebruikt en dat betekent dat er meer schoonmaak nodig is. Er is een nieuw contract getekend met NaDava Schoonmaakservice & Vloerenonderhoud. We hopen op een prettige samenwerking met de nieuwe collega’s in en op ons complex.  

 

 

Kozijnen kleedkamergebouw

We gaan de kozijnen van het kleedkamergebouw vervangen! Dat is zo langzaamaan wel hard nodig. We hebben in afwachting van de vervanging al even niets meer gedaan aan het schilderwerk. In november worden in ongeveer 1 week de bestaande kozijnen eruit gehaald en vervangen door de nieuwe. Tegelijk worden verwarmingsplaten in de gang verwijderd of verhangen. De kleedkamers zijn gewoon te gebruiken. Er zal sprake zijn van enig ongemak maar getracht wordt dat tot een minimum te beperken. Wordt vervolgd!

 

 

  

Schutting voor berging containers

De opslag voor de containers naast het kleedkamergebouw heeft ook een metamorfose ondergaan. De rommel is opgeruimd, de oude hekken zijn verwijderd en er is een nieuwe schutting geplaatst. De schutting is aangeboden door fa van der Dool, waarvoor dank! Het werk is uitgevoerd door de vrijwilligers, onder de bezielende leiding van Richard van der Peet die spontaan aanbood om deze klus het voortouw te nemen. Hartstikke goed!

 

 

Massagetafel

In kleedkamer 13 stond een zware, oude en kapotte behandeltafel. Met dank aan Liva verloskundigen praktijk hebben we daar een ‘nieuw’ exemplaar kunnen neerzetten. Voor zover bekend hebben wij weinig hoogzwangere spelers, maar voor de soms hoognodige massages is dit een prima oplossing! Een prima aanwinst voor de voetbal, waar ook onze gasten van het selectievoetbal hun voordeel mee kunnen doen. 

 

 

TV en KPN

In de kantine hangt een nieuw televisiescherm. Deze is aangeboden door de Club van 100, waarvoor onze hartelijke dank! Mooi dat we dankzij de inbreng van onze leden zoveel leuke dingen kunnen doen voor de vereniging. Wie dat nog niet is: sluit je aan bij de Club van 100!

Tegelijk sluiten we Canal+ af en gaan we naar KPN. We krijgen zo een betrouwbaar netwerk en veel minder kans op storingen. Een prima aanwinst voor de kantine en haar bezoekers!

 

 

Schades en cameratoezicht

Bij onderhoud hoort helaas ook het herstellen van schade. Vooral het vervangen van kapotgetrapte kleedkamerdeuren en afgetrokken kledinghaken. Maar anders dan vroeger zijn we veel beter in staat om snel te achterhalen wie waarvoor verantwoordelijk is. Dat heeft ertoe geleid dat we een jeugdteam hebben toegesproken op hun gedrag, en 2x een rekening van € 150,- hebben verstuurd naar de veroorzakers van de schade aan de deuren.

 

 

Sportieve groet, Peter Dubbeling

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.