Algemene Ledenvergadering
CV100 Sponsortoernooi
Bestuur
Clubkampioenschappen Atletiek

Hoofdmenu

Van de bestuurstafel - We gaan (bijna) weer beginnen!

v97 van de bestuurskamerVan de bestuurstafel.

We gaan (bijna) weer beginnen!

   

Een enkeling gaat nog met vakantie, de meesten zijn alweer terug. Voor de hitte was het genoeg om binnen de landsgrenzen te blijven! Gelukkig (!) is de eerste regen gevallen en kunnen we gaan bezien of de velden 3 en 4 de zomer hebben overleefd.

Afijn, nog een week of drie en dan gaat de voetbal weer serieus van start. Voor die tijd worden er nog oefenwedstrijden gespeeld en hebben we nog wat praktische zaken te regelen. De Atletiek gaat gestaag door; veel lopers doen dat in de omgeving van het strand.

 

Herstel sponsorborden

Voordat het nieuwe seizoen van start gaat zullen de sponsorborden (eindelijk) weer op orde zijn. De levering en de plaatsing van de versterkte palen liet even op zich wachten. Daarna moesten de werkzaamheden aan de strips en het plaatsen van de borden nog ingepland worden. Tegelijk moet de constructie van de lage borden achter de doelen versterkt worden. Binnenkort kunnen we het resultaat bewonderen! Met dank voor het begrip van de sponsoren, die wel erg lang hebben moeten wachten op dit herstel van de stormschade.

 

Openingstijden Kantine

De kantine is nog steeds gesloten. Voor enkele oefenwedstrijden zal de kantine enkele uren geopend worden. De sluitingstijd hangt af van de drukte:

  • Zondag 12 aug van 13 tot uiterlijk 17 uur (oefenwedstrijd Zondag 1)
  • Zaterdag 18 aug van 13 tot uiterlijk 18 uur (oefenwedstrijd Zaterdag 1)
  • Woensdag 22 aug en donderdag 23 aug de hele avond (trainingsavonden)
  • Zaterdag 25 aug hele dag (ondermeer oefenwedstrijden jeugd)
  • M.i.v. maandag 27 aug draait de kantine als vanouds (avond en weekend)

Velden 3 en 4

De velden 3 en 4 zijn tot zaterdag 1 september verboden terrein voor voetbal en atletiek. Het gras moet herstellen van de hete zomer.

 

Contributieverplichtingen

Gelukkig hebben veel leden al geregeld dat de contributie (per jaar of per kwartaal)  automatisch kan worden ge├»nd. Wie dat nog niet heeft geregeld, kan dat doen door een mailbericht te sturen naar ledenadministratie@voorschoten97.nl .

Voor een enkeling komt het blijkbaar niet goed uit waardoor de automatische incasso mislukt. Dat betekent extra werk voor ons want de contributie moet uiteraard wel worden voldaan.

Vanaf 1 september controleren wij de ontvangsten van de kwartaal incasso’s: “niet betaald is niet spelen”. Na 1 oktober zetten wij de spelers met een jaarcontributieverplichting - die dan nog niet betaald hebben - op niet-actief. Maar zover laten wij het natuurlijk niet komen!

 

Foto op digitale spelerspas

Denk eraan om straks een goede foto te hebben op je digitale spelerspas. De scheidsrechter moet kunnen controleren dat de juiste persoon staat opgesteld.

 

Geniet nog even van de vakantie!

Sportieve groet, Peter Dubbeling

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.