Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams
Inloopochtend wegatletiek

Hoofdmenu

Van de bestuurstafel - Zomerdrukte;

v97 van de bestuurskamer

Het seizoen 2017-2018 zit er voor de voetballers op. De wedstrijden zijn gespeeld. Het complex komt even tot rust. Hoewel … de atletiekers blijven doorlopen!

 

We hebben het laatste weekend schitterend kunnen afsluiten met de Atletiek clubkampioenschappen en een gezellige Jeugddag waarin kampioenen en begeleiders terecht in het zonnetje zijn gezet. En met als klap op de vuurpijl de geweldige prestatie van de JO19-1 dat met een klinkende overwinning is gepromoveerd naar de 4e divisie: een uitdaging voor de nieuwe A1!

 

Lang niet iedereen staat stil in de zomer: Dick Zeldenrust werkt zich een slag in de rondte om alle opzeggingen, overschrijvingen en aanmeldingen bij te houden en om de eerste inning van de contributie seizoen 2018-2019 de deur te laten uitgaan.

 

Jacqueline heeft het druk met het verzamelen van alle materialen en de sleutels van de  ballenhokken en na de zomer met het weer uitgeven daarvan aan alle teamleiders.

De vrijdagmorgen klusgroep met Cor en Rinus gaat ook door, met klussen die mooi tijdens de zomerstop kunnen worden uitgevoerd.

 

En dan denk ik ook aan het team van de kantine; de vrijwilligers van de sponsorcommissie; het team achter de nieuwe presentatiegids; de organisatie achter het kledingplan; de verantwoordelijken voor de indeling van de nieuwe teams en voor de indeling trainers; de werkzaamheden op ons complex; enzovoorts.

 

De klok doet het weer. De blokhut staat als een huis. De grasvelden 3 en 4 gaan weer in onderhoud. Het veldje naast de kantine is ingezaaid. We denken erover hier de penalty’s van de E en F te laten nemen naast het weer terugplaatsen van het gatendoel (of hoe dat doel ook mag heten).

 

 

Het raamwerk van de sponsorborden is deze week geplaatst; eindelijk kunnen we de stormschade van het vroege voorjaar weer herstellen! Met dank aan alle sponsoren voor hun begrip dat zij hun bord even hebben moeten missen of op een andere plek hebben zien hangen. Vervelende overmacht helaas!    

 

De kozijnen van de kleedkamers hebben helaas even op zich moeten laten wachten, maar na de zomer gaan we daar nu echt mee aan de slag. 

 

Intussen is Fons Schrijvers bezig om alle internetverbindingen op te schonen. Hij en zijn team zijn vele uren bezig met het trekken van draden; uit- en inschakelen van elektronica en nog meer voor mij ‘geheimzinnige’ activiteiten. Ik zie plafonds en kasten opengemaakt en ook weer dichtgemaakt worden. Het zal leiden tot modern en snel internet op ons complex.

 

Kortom, van een zomerstop is eigenlijk geen sprake. Velen gaan stug door om op tijd klaar te zijn voor het nieuwe seizoen 2018-2019.

 

Lief en leed

We kunnen en moeten ook aandacht hebben voor het lief en leed binnen de vereniging. natuurlijk zijn we blij met alle huwelijken en geboortes (ja, ja, we moeten aan onze eigen toekomst denken J). Maar er gebeuren helaas ook verdrietige zaken. Spelers zijn soms (langdurig) ziek of geblesseerd. Enkele leden hebben een zorgelijke en/of financiële moeilijke thuis- of privé situatie. Families hebben te maken met ziekte en overlijden of krijgen een vervelend bericht over hun gezondheid.

 

In dit verband staan we even stil bij de helaas slechte gezondheid van Rob Ferguson, collega bestuurslid en voorzitter van de Atletiek. Rob en familie, sterkte de komende tijd: we hopen je nog vaak te zien op ons complex en vooral op en rond veld 4!

 

Peter Dubbeling  

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.