Internationaal - ZZF O12 -toernooi
Sportblessurespreekuur
Hawaii Party
Aanvoedersvergadering overige senioren

Hoofdmenu

Voorschoten '97 JO19-1 promoveert naar de 4e divisie (landelijk).

 

Allereerst verdient deze prestatie de felicitaties aan alle spelers en begeleiding die hebben bijgedragen aan dit succes. De “oudste” jeugd van Voorschoten¬†'97 speelt weer op het niveau waar het hoort in de concurrerende Leidse omgeving en bollenstreek.

 

Dit betekent dat er voor de doorstromende talenten geen aanwijsbare reden (meer) is om te verkassen naar een andere vereniging in de omgeving die ook op landelijk niveau speelt. Tevens heeft de jongste jeugd een extra uitdaging om later ook op landelijk niveau te kunnen gaan voetballen.

 

Het is voor de vereniging Voorschoten '97 en de spelers zelf een zeer goede ontwikkeling dat zij samen met de overkomende talenten JO17 kunnen acteren op een hoger, landelijk voetbalniveau. Bovendien krijgen enkele talenten JO19 nu al de kans om zich bij de zaterdag-selectie te profileren en te tonen of zij in het komende seizoen de (grote) stap naar zaterdag1 kunnen realiseren. Zoals in de ALV door de voorzitter al is opgemerkt hebben sinds enkele jaren niet zoveel jeugdspelers zich aangediend bij de zaterdag- en zondagselecties als dit seizoen.

 

Deze prestaties zijn een stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg waarbij een steeds intensievere samenwerking van de Technische Commissie Jeugd, hoofdjeugdopleidingen en Algemene Technische Commissie nu al zijn vruchten lijkt af te werpen. Achter de schermen zijn deze “voetbaldieren” gezamenlijk hard bezig om het niveau van de jeugdafdeling op een hoger plan te

brengen.

 

De hoofdtrainers van de zaterdag- en zondagselecties zien deze ontwikkelingen met veel plezier tegemoet. Het feit dat de gehele zaterdag- en zondagstaf getuige was van de promotie van JO19 geeft blijk van hun betrokkenheid bij de ontwikkelingen van Voorschotens voetbaltalent.

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.