Internationaal - ZZF O12 -toernooi
Sportblessurespreekuur
Hawaii Party
Aanvoedersvergadering overige senioren

Hoofdmenu

Zomerstop

Mededelingen Voetbal en Atletiek
 

Na de laatste evenementen van dit weekend gaat het complex voor een paar weken grotendeels dicht. Even rust op het complex. Even op adem komen na weer een geslaagd seizoen voor de voetballers. De atletiekers hebben een ander ritme: zij lopen gestaag door!

 

In de zomer zijn wel enkele besloten activiteiten toegestaan; daarvoor is overleg geweest met Cor en Ruud. De BSO van Norlandia gaat wel gewoon door.

 

De velden 3 en 4 zijn in onderhoud en worden opnieuw ingezaaid en tot eind augustus niet te gebruiken. Het veldje naast de kantine is ingezaaid en dus ook niet te gebruiken.

 

De kantine gaat vanaf 18 juni ca 6 weken dicht; ook de toiletgroepen zijn niet te bereiken. Hou de site in de gaten wanneer de kantine weer open gaat.

 

Alle grote doelen worden vastgezet en mogen niet worden gebruikt. Enkele van de kleine doelen krijgen nieuwe netten. Voor de liefhebbers zetten we een paar kleine doelen klaar.

 

De velden zijn toegankelijk voor trainen. We houden toezicht op normaal gebruik. We vragen iedereen een beetje op te letten. We willen geen misbruik, vervuiling of schade constateren. Er staan niet voor niets prullenbakken rond de velden.

 

De kleedkamers 19 t/m 22 gaan dicht. De Atletiek maakt gebruik van de kleedkamers 17 en 18 en de toiletten. Van de overige kleedkamers kunnen 10 t/m 16 gebruikt worden; de andere kamers gaan op slot.

 

We verwachten van iedereen dat de kleedkamers schoon en heel worden gehouden.

 

De atletiek gaat verder. Zij kunnen gebruik maken van de cabines voor omkleden en toilet. De blokhut is wel te gebruiken (stroom en water aanwezig).

 

De vrijdagmorgen klusgroep gaat gewoon door. Zij houden het complex op orde en werken alvast vooruit naar het nieuwe seizoen.

 

Fijne zomer toegewenst!

Peter Dubbeling

  

PD/16jun2018

   

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.