Internationaal - ZZF O12 -toernooi
Sportblessurespreekuur
Hawaii Party
Aanvoedersvergadering overige senioren

Hoofdmenu

Op bezoek bij: Droomvisie

 

Jørgen Lammerding van beddenspecialist Droomvisie heeft een duidelijke boodschap: iedereen die slaapt is anders. Daarom heb je om lekker te slapen een goed persoonlijk advies nodig. En daarvoor ben je bij Droomvisie aan het enig juiste adres.

 

 

Er zijn in Nederland veel beddenzaken. Een goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie zijn de kenmerken van Droomvisie, een familiebedrijf opgericht in 1999. Er zijn winkels in Voorschoten en Wassenaar. In 2007 werd Droomvisie gekozen tot beste slaapwinkel van Nederland. “We weten dus waar we het over hebben. En”, zegt  Jørgen gekscherend, “ik ben regerend kampioen, want die verkiezing is daarna nooit meer gehouden…”

 

Proefliggen

Het advies van Jørgen: ga niet zomaar voor een goed merk, maar kom proefliggen. “In de winkel kijken we hoe je ligt en hoe het voelt. Dan gaat het om tegendruk, ondersteuning en ventilerend vermogen. En dat geldt ook voor hoofdkussens. Kies er niet zomaar een op internet, maar denk aan onze borden die langs de weg stonden: Een verkeerd hoofdkussen is dodelijk vermoeiend.”

 

 

Sponsor zijn is leuk

Jørgen voetbalde zelf zo’n 35 jaar geleden bij Randstad Sport. Nu is hij drie jaar sponsor van Voorschoten '97. “Ik ben een echte Voorschotenaar en ken veel mensen bij de club. Ik ben sponsor omdat ik het leuk vind en wat voor m’n dorp wil doen. Mijn tip voor voetballers: ‘Goed uitrusten is de beste training’.

 

www.droomvisie.nl

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.