Sportblessurespreekuur
Demonstratieavond Excelsior
Bestuur
Sportblessurespreekuur

Hoofdmenu

Inleveren van het materiaal

 

Het einde van het seizoen is weer in zicht, de laatste wedstrijden zijn gespeeld, misschien hier en daar nog een toernooi en dus ook het inleveren van het materiaal staat weer op de planning zodat ik kan inventariseren wat er nog is over is en wat er besteld moet worden. Misschien is mogelijk om ook aan de spelers te vragen om al de ‘gevonden’ ballen weer terug te brengen naar de club, deze kunnen bij Rinus ingeleverd worden.

 

Ik verwacht dan ook dat alle wedstrijd en trainingsballen weer in de hokken liggen voor de jeugddag,  evenals de fluitjes,  waterzakken, bidons, spons, hesjes en hoedjes.

Degene die de spullen mee naar huis hebben genomen kunnen deze inleveren  op de jeugddag tussen 12.30 uur en 13.30uur bij kleedkamer 8. Tevens wil ik ook alle sleutels van de training  / wedstrijd hokken terug aangezien alles leeggehaald wordt.

 

Alle sloten worden vervangen  dus wanneer je volgend seizoen door gaat als leider of trainer kun je dat bij mij aangeven en krijg je aan het begin van het seizoen weer nieuwe sleutels en misschien een ander hok.

 

De wedstrijd / trainingsmaterialen  worden aan het begin van het seizoen aan de leiders / trainers uitgereikt, het is mogelijk om ze in een trainingskast te bewaren, i.v.m. gebrek aan ruimte is het ook weer mogelijk de spullen mee te nemen en thuis of in de auto te bewaren.

 

Een ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen spullen. In een enkel geval zal het hok voor de training gedeeld worden met een ander team dat op andere dagen traint dit i.v.m. gebrek aan voldoende hokken en trainingsballen.

 

Gezien de maat van de E en F wedstrijdkastjes blijven deze eventueel wel te gebruiken voor wedstrijdmateriaal voor onder 11, 10, 9 en 8 ( hier gaan 2 ballen in ). Kastjes zijn ook door hogere teams te gebruiken tijdens de training of wedstrijddag, neem dan zelf een slotje mee en je spullen zijn veilig opgeborgen.

 

Het ophalen van sleutels en wedstrijdballen wordt t.z.t. op de site geplaatst en zal via de coördinatoren bij de hun bekende leider / trainer worden doorgegeven.

 

Mochten er nog vragen, opmerkingen of suggesties zijn dan hoor ik dat graag.

familie-oerlemans@ziggo.nl of 06-49824424 ( liefst WhatsApp )

 

Groetjes,

Jacqueline Oerlemans (materiaal)

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.