Internationaal - ZZF O12 -toernooi
Sportblessurespreekuur
Hawaii Party
Aanvoedersvergadering overige senioren

Hoofdmenu

Clubliefde in de voetbalfamilie!

Vaak wordt een sport of een hobby met de paplepel ingegoten. Zo ook bij de familie van Ipenburg

 

                            Opa Cor en kleindochter Kyra


Al vele jaren is Opa Cor SUPER-vrijwilliger bij V'97, maar sinds dit seizoen speelt zijn kleindochter Kyra ook bij V'97 en heeft zij het prima naar haar zin in het geel-groene tenue. En dat geel-groen dat zit ook wel weer heel erg in haar bloed, want vader Dennis, zoon van Cor, is een echte SUPER-supporter van ADO Den Haag te noemen. 

 

                       Dennis, de zoon van Opa Cor


Cor was altijd erg kritisch als er extra meidenteams bij kwamen op de club (want nog meer druk op het wedstrijdschema), maar nu Kyra ook op voetbal zit, kan Opa Cor weer extra genieten als ook zijn kleindochter haar wedstrijdjes speelt.  Zo zie je maar weer: een echte voetbalfamilie!

 

                       Kyra ondervraagt de Technische Staf van ADO


Onlangs hadden zowel Opa Cor, vader Dennis en Kyra een erg gaaf voetbalweekje. Kyra was uitgenodigd door ADO om allerlei vragen te stellen aan de Technische staf en Opa en Dennis waren daar uiteraard bij. Of Kyra haar vragen helemaal zelf bedacht heeft, laten  we in het midden, maar er zaten vast een paar hele pittige vragen tussen! Hoofdtrainer Alfons Groenendijk had het vast niet makkelijk met Kyra! Maar wat haar betreft mag hij vast komend seizoen nog wel blijven! Wat een leuke ervaring moet dat geweest zijn, onder toeziend oog van Opa Cor! 

 

                        Kyra met trainer Alfons Groenendijk

 

Niet veel later was het weer een feest, want Dennis was al vroeg uit de veren om in het Parkstad Limburg Stadion van Roda JC zijn cluppie ADO met succes naar de overwinning te juichen, zodat de play-offs voor Europees voetbal gehaald konden worden. Een prima prestatie van ADO overigens! 

 

                          Dennis met de " IEP"  vlag


Dit seizoen miste Dennis geen enkele wedstrijd van ADO en was ie altijd steevast als 1 van de eersten zijn “IEP” vlaggie aan het ophangen in de stadions. Alhoewel de adrenaline tijdens de wedstrijden wel wat oploopt, kun je hem een echte voetbal supporter noemen waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen…. 

 

                      Super Fan!


Dat is pas echte clubliefde die, blijkbaar, van generatie op generatie doorgegeven wordt.

SUPAHH TOG!!!

 

JS

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.