Internationaal - ZZF O12 -toernooi
Sportblessurespreekuur
Hawaii Party
Aanvoedersvergadering overige senioren

Hoofdmenu

Paulides & Partners, afdeling klantenservice en De Waard Logistics/Liva winnaars Club van 100 sponsortoernooi 2018.

Paulides & Partners, afdeling klantenservice en De Waard Logistics/Liva winnaars Club van 100 sponsortoernooi 2018

 

Onder ideale weersomstandigheden is afgelopen woensdagavond het Club van 100 sponsortoernooi 2018 gespeeld.

 

Dit jaar geen finale van de Europa Leaque maar wel een toernooi in de schoolvakantie. En dat betekent veel mensen op vakantie en maar een beperkt aantal scheidsrechters. Maar met de hulp van Cor van Ipenburg is dat toch nog gelukt.

 

En op deze editie waren er zelfs meer teams dan vorig jaar namelijk 16.

Deze teams waren  verdeeld over 3 poules: voor gemengde teams, recreatieteams en prestatieteams. Met veel inzet en enthousiasme werd gestreden om de 3  fraaie  “cups met de grote oren”.

 

Bij de gemengde teams werd winnaar de enthousiaste dames en heren van Paulides & Partners.En dat voor de tweede achtereenvolgende jaar! Er was al ruimte gemaakt voor die 2e beker riepen zij!

Paulides&Partners winnaar V97 Sponsortoernooi 2018

 

Bij de recreatieteams werd na een spannende finale tussen de teams van de Waard logistics/LIVA en La Casita eerstgenoemd team de winnaar.

De Waard Logistics-Liva winnaar V97 Sponsortoernooi 2018

 

En bij de prestatiepoule werd winnaar een nieuwe deelnemer aan het toernooi  nl.  Afdeling Klantenservice. Dit resultaat was eigenlijk te verwachten omdat het team bestond uit bijna allemaal  zaterdagselectiespelers bestond.

Afdeling klantenservice  winnaar V97 Sponsortoernooi 2018

 

Om de lege magen te vullen ontving ieder team een tapasbon, bestemd  voor het gehele team. Deze schotel werd verzorgd door restaurant en B&B La Casita. Deze waren zeer ruim voorzien van allerlei heerlijke tapas.  De sponsorcommissie dankt La Casita voor deze  bijdrage.

 

Verder was er een dankwoord voor de scheidsrechters, Ruud Nolet en zijn barmedewerksters , Laura, die weer heel vlotjes de loten verkocht, DJ Chris v.d.Mijn, de fotograaf Luuk Oerlemans die samen met Hans Boxman foto’s heeft gemaakt van alle teams. Deze zullen worden ingelijst en overhandigd aan de deelnemende teams. En verder uiteraard  aan de sponsoren en hun deelnemers aan het toernooi.

En natuurlijk dank ook aan onze sponsor van dit toernooi  de Club van 100.

 

Gekonkludeerd kan worden dat iedereen kan terugzien op een zeer geslaagd toernooi in een gezellige en sfeervolle ambiance.

 

Klik hier voor alle foto’s van het toernooi.

 

Mede namens de commissie Sponsoring & Business club Voorschoten '97 en de Club van100,

 

Hans Toor.

      

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.