Circuittraining
Sportblessurespreekuur
Demonstratieavond Excelsior
Bestuur

Hoofdmenu

Koop Fornax sportbrood en steun de baanactie!

Bij alle vestigingen van Bakkerij Verhoog is vanaf woensdag 2 mei het gloednieuwe Fornax sportbrood beschikbaar. Een aanrader voor alle voetballers, baan- en wegatleten en iedereen die geeft om gezonde voeding! Met jouw aankoop steun je de baanactie. Van elk verkocht brood gaat 75 cent naar de realisatie van de nieuwe kunststof atletiekbaan.

"Het brood is heerlijk mals door de zachte bloemenhoning", verklapt Verhoog iets over de samenstelling van het Fornax sportbrood dat is genoemd naar de Godin van het bakken van brood in de oven.

Vanwege de hoge energie-afgifte is het brood uitermate geschikt voor sporters. "Zij gebruiken vaak al veel repen, gelletjes en dranken. Maar omdat dit uit de industrie komt, bevatten deze producten veel suiker en vetten. Het brood dat ik ontwikkeld heb, is gemaakt vanuit een nuchter verstand. Het is het antwoord op de vraag wat er voor sporters meer in een brood moet zitten dan in een volkoren brood, dat natuurlijk ook al supergezond is. Maar vergis je niet. Fornax sportbrood is niet alleen voor sporters. Het is een aanrader voor iedereen die gezond en voedzaam wil eten."

 


Teun Wilde en Olga Commandeur zetten zich als ambassadeur in voor het Fornax sportbrood.

 

Verhoog is blij dat hij met het brood, te koop voor 3,45 euro, een bijdrage kan leveren aan de realisatie van de nieuwe atletiekbaan. "Ik liep al langer met het idee om een lekker en gezond brood met lange energieafgifte te bakken. In een gesprek met Voorschoten¬†'97 Atletiek over de noodzaak van een nieuwe baan ontstond het plan om de handen ineen te slaan. Gezonde voeding en een sportieve leefstijl gaan immers goed samen. Ik ben er trots op dat mijn brood tegelijkertijd bijdraagt aan de nieuwe baan én dus ook aan een gezonde toekomst voor de atletiekvereniging."

Olga Commandeur

Niemand minder dat Olga Commandeur is één van de ambassadeurs van het Fornax sportbrood. Naast presentatrice van het programma Nederland in Beweging! is zij voormalig zevenvoudig Nederlands Kampioen (vijfkamp, 800 meter en 5 keer op de 400 meter horden) en werd ze in 1975 Europees jeugdkampioen op de 800 meter.

Onlangs was Commandeur op de club om het brood als eerste te proeven. "Ik ben aangenaam verrast. Elke hap is anders, zonder dat iets overheerst. Bovendien is het erg smaakvol en gezond en geeft het volop energie." De komende maanden blijft ze de actie steunen. Toen ik hoorde van de plannen en deze sympathieke actie met het brood wilde ik graag mijn steentje bijdragen. Het is voor de toekomst en ontwikkeling van de club noodzakelijk dat de nieuwe baan er komt. Ik weet nog uit mijn tijd hoe fijn het was om van een gravelbaan over te stappen naar een kunststofbaan. Tegenwoordig kun je echt niet meer zonder."

 


De eerste Fornax sportbroden zijn al geproefd op de atletiekbaan en vielen in de smaak.

Nog twee ambassadeurs

Naast Olga Commandeur zetten ook de atleten Teun Wilde en Roos van Elk zich als ambassadeur in van het Fornax sportbrood. Wilde is een succesvol baanatleet van Voorschoten '97 die zich kan meten met de top van Nederland. Van Elk is naast model Nederlands Kampioen bij de junioren. De Voorschotense atlete komt uit voor Leiden Atletiek.

Het Fornax sportbrood is te koop in alle vestigingen van Bakkerij Verhoog in Voorschoten, Den Haag, Leiden en Wassenaar. Bekijk hier welke winkel voor jou het gemakkelijkste te bereiken is. Ga voor meer informatie over de realisatie van de nieuwe atletiekbaan naar www.wegaanvoordebaan.nl.

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.