Sportblessurespreekuur
Bestuur
7x7 toernooi
Sportblessurespreekuur

Hoofdmenu

Bloemencorso bollenstreek

De werkzaamheden A44 en N44 zijn afgelopen weekenden uitgevoerd. Nu aandacht voor een ander evenement: de bloemencorso in de Bollenstreek. Vereniging ter Leede is even niet (goed) bereikbaar, maar dat geldt mogelijk voor meer wedstrijden bij verenigingen in de Bollenstreek. Ook de gasten die bij Voorschoten '97 een wedstrijd mogen spelen moeten rekening houden met tijdelijk afgesloten wegen en meer verkeersdrukte. Misschien goed omdat vooraf even te delen met de tegenstander. Maar het is lente! Misschien is fietsen een goede optie!

 

Sportieve groet, Peter Dubbeling

 

Bloemencorso

 

Beste voetballers en aanhang,


Komende zaterdag staat de bollenstreek weer in het teken van :

 

Bloemencorso

 

Een prachtig evenement, maar, met wat hindernissen voor de zaterdagsport.

 

Deze “mooiste file van Nederland” komt namelijk pal langs ons sportpark.  Tussen pakweg 12.00 en 14.00 uur is de ingang van ons terrein, inclusief het parkeer terrein,  niet of slecht bereikbaar. Mocht uw aankomst tijd tussen deze tijden liggen, dan raden wij u aan om op tijd te komen,  en via de A44 aan te komen en de afslag  4 WARMOND te nemen. U kunt dan bijvoorbeeld parkeren op het industrie terrein en het laatste stukje te voet afleggen.

 

Mocht u wel hebben kunnen parkeren op ons sportpark, maar ligt uw vertrektijd tussen 12.00 en 14.00 uur, dan vragen wij u er vooraf rekening mee te houden dat ook het verlaten van het sportpark gedurende een periode niet mogelijk is. Mocht u wel perse na de wedstrijd direct willen vertrekken, raden wij ook  u aan om de auto op bovengenoemd industrie terrein te parkeren.

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.