Circuittraining
Circuittraining
Bestuur
Bestuur

Hoofdmenu

Op bezoek bij: Van Vliet Tweewielers

 

Aad van Vliet weet het nog goed. “Zolang ik me kan herinneren had mijn vader een reclamebord bij SVLV. Na de fusie zijn we benaderd om als sponsor door te gaan. Dat is gebeurd en zo zijn we vanaf dag 1 sponsor van Voorschoten¬†'97.”

 

“We steunen graag het Voorschotense verenigingsleven. Ik vind het belangrijk dat er in de buurt goede verenigingen zitten. En je moet je naam laten zien. Als iemand een fiets nodig heeft, wil je toch dat ze aan je denken… Zelf kom ik bijna nooit bij de club”, bekent Aad “Mijn broer John wel. Sinds een paar jaar voetballen zijn kinderen er. En leuk dat de vereniging regelmatig contact met de sponsors zoekt.”

 

Service

Ons gesprek wordt onderbroken door iemand die een boutje nodig heeft voor een spatbord. Dat wordt direct opgelost. “Service is de kracht van ons bedrijf”, zegt Aad. “Of je nou iets van een euro koopt of van 2000 euro, de behandeling blijft hetzelfde. Die klant van een euro kan later terugkomen voor een nieuwe fiets.”

 

Groot aanbod

Als ik rondkijk in de winkel zie ik heel veel fietsen. “Het aanbod is bijna oneindig”, vertelt Aad. “Voor alles is er een speciale fiets. En tegenwoordig zijn ze bijna allemaal ook elektrisch te krijgen. E-bikes zijn niet meer voorbehouden aan ouderen. We hebben ze van 1800 tot 4000 euro. Sommigen willen iets wat niet iedereen heeft. Daarom hebben we ook twee exclusieve merken staan.”

 

Lang blij zijn

Een fiets koop je niet zomaar. Bij de mannen van Van Vliet zit veel kennis en je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod. Je krijgt een goed advies, begeleiding, je kunt een proefrit maken en is er een uitgebreid nazorgtraject. Dat is het verschil met kopen via internet. Voor Aad en John is een fiets verkopen vooral doorvragen. Wat verlang je van een fiets? Want als je bij hen wat koopt, moet je er lang blij mee zijn.

 

www.vanvlietfietsen.nl

  

Van Vliet Tweewielers

Aad (links) en John van Vliet bij een paar bijzondere e-bikes.

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.