Circuittraining
Sportblessurespreekuur
Circuittraining
De Rendierenloop

Hoofdmenu

Gezocht: jeugdvoorzitter!

Uncle-sam-we-want-youDeze functie kwam door het aftreden van Peter van Noort eind vorig jaar vacant. Het betreft  de functie jeugdvoorzitter, tevens lid van het bestuur.

 

Het gaat om een mooie en belangrijke functie voor de bijna 1.000 jeugdleden van onze club. Belangrijkste taak: het zorgdragen voor samenhang en het goed laten functioneren van de verschillende onderdelen, zoals de jeugdopleiding via de TCJ, trainers, scouts, leiders, coördinatoren, doorstroming van jeugd naar senioren en evenementen. De bestuursfunctie biedt de mogelijkheid om dat te doen in een goede samenwerking met de overige bestuursleden.

 

Voor deze functie is het nodig om goed te kunnen organiseren, communiceren en delegeren en om kennis te hebben van onze club.

 

Voor informatie over of het melden van belangstelling voor deze functie kan contact worden gezocht met de bestuursvoorzitter Ton van Emmerik, tel. 06 51521543. Ook als je wil wijzen op een mogelijk geschikte kandidaat, kan dat bij de voorzitter worden gemeld.

 

Ton

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.