Circuittraining
Circuittraining
Bestuur
Bestuur

Hoofdmenu

Unieke samenwerking Voorschoten '97 en de Hartstichting

 

P E R S B E R I C H T

  

Unieke samenwerking Voorschoten '97 en de Hartstichting

VOORSCHOTEN – Floris Italianer, directeur van de Hartstichting, en Ton van Emmerik, voorzitter van Voorschoten '97, hebben zaterdag 3 februari de aftrap gegeven voor een unieke samenwerking. Ze tekenden een overeenkomst waarbij de Hartstichting drie jaar op de shirts van de zaterdagselectie staat. En het betekent de start van een bijzondere sponsoractie.

 

Floris Italianer (r) ontvangt van Ton van Emmerik een ingelijst shirt van de zaterdagselectie met de naam van de Hartstichting. Foto: PR

 

Voorschoten '97 wil haar leden een zo gezond mogelijke omgeving bieden voor de sportbeoefening. Een goede gezondheid is tenslotte de basis voor plezier en prestaties. Daarom werkt de vereniging nu samen met de Hartstichting, een organisatie die zich al meer dan 50 jaar inspant voor gezond leven in ons land. Het sportterrein is grotendeels zo rookvrij gemaakt, dat jongeren tijdens het sporten niet meer met roken in aanraking komen. En er zijn ook steeds meer gezonde producten te koop in het clubhuis.

 

Nieuwe sponsoractie

Belangrijk onderdeel van de samenwerking is een sponsoractie. Voorschoten '97 gaat haar leden, bedrijven en organisaties opwekken om als sponsor deel te nemen in aan dit bijzondere maatschappelijke project. Vanaf 50 euro per jaar kan iedereen voor drie jaar de club en een fantastisch goed doel steunen. Er zijn diverse sponsorpakketten ontwikkeld, te vinden op www.voorschoten97.nl/actiehartstichting. Van iedere euro gaat 25 cent direct naar de Hartstichting. De rest van de sponsorbijdrage is bestemd voor Voorschoten '97. Dit geld komt ten goede aan de voetballende jeugd, het seniorenvoetbal en de broodnodige renovatie van de kleedkamers.

 

Uitdaging

Hans Toor, voorzitter van de sponsorcommissie en de Business Club van Voorschoten '97, heette iedereen welkom en blikte terug op het ontstaan van de actie. Floris Italianer benadrukte in zijn toespraak hoe belangrijk het is dat rond sportvelden niet wordt gerookt. “Gelukkig starten steeds meer sportclubs ermee, want we moeten kinderen het goede voorbeeld geven.” Voor alle sponsors van deze nieuwe actie gaat de Hartstichting een reanimatietraining verzorgen.  Voorzitter Ton van Emmerik bedankte de mensen die veel werk hebben verricht bij de voorbereiding van deze bijzondere actie. “Dank ook aan de Hartstichting voor het vertrouwen in dit voor Nederland nieuwe initiatief. Het is een uitdaging. Ik hoop dat al onze leden in actie komen en de campagne zo een succes wordt.”& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; /p>

 

Hartstichting zichtbaar aanwezig

De Hartstichting is nu zichtbaar op en rond het hoofdveld van Voorschoten '97, onder meer via het shirt van de zaterdagselectie en een reclamebord. Op het sportcomplex zijn twee AED’s voor directe inzet in geval van het optreden van een hartstilstand.

Meer fotos

 

Voorschoten, 5 februari 2018

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.