Circuittraining
Circuittraining
Bestuur
Bestuur

Hoofdmenu

Van de bestuurstafel – winterstop voorbij

v97 van de bestuurskamerDe winterstop is voorbij, we zijn alweer aan het voetballen. De eerste evenementen hebben we alweer achter de rug. Het bestuur kijkt terug op een mooie winterstop met een geslaagd zaalvoetbal Kersttoernooi, de Quizavond, het Oliebollentoernooi, de Nieuwjaarsreceptie, de Feestavond, het 7x7 toernooi en nog wel meer. De atletiek lopers zijn vrolijk doorgegaan.

 

De westerstorm van 18 januari was teveel voor de helft van de palen van de sponsorborden; de schade moet worden hersteld. De dug-out van de Gasten staat intussen weer overeind.

 

Het onderhoud gaat gestaag door; er is veel groen gesnoeid (met dank aan de gemeente); er zijn voetpaden onkruid vrij gemaakt; de verlichting van de velden 3 en 5 is verbeterd; het grasveld naast de kantine wordt opnieuw ingericht voor het pannadoel en het gaten-doel. De overgebleven betonnen bollen zijn verplaatst naar tennispark Forescate; er is gewerkt aan extra bergruimte onder de tribune; het complex is opgeruimd en oud materiaal is afgevoerd.   

 

Achter de schermen hebben de secretaris en de ledenadministratie niet stil gezeten:

  • Er is hard gewerkt aan het wegwerken van de achterstand contributie; enkele spelers staan nog op niet-actief en mogen helaas nog niet aan wedstrijden meedoen;
  • Er is ook hard gewerkt aan het opschonen van de openstaande boetelijst;
  • Enkele jeugd selectiespelers moeten het gebruik van de selectiekleding nog betalen.

 

De voorzitter Atletiek Rob Ferguson is nog wel even bezig met zijn herstel. Intussen denkt het bestuur na over de invulling van de vacature voorzitter Jeugd. Wordt vervolgd.

 

De Algemeen Technische Commissie heeft haar Voetbaltechnisch Beleidsplan nagenoeg gereed. Het bestuur moet dit nog vaststellen; herover binnenkort meer nieuws.

 

Het bestuur is ook druk doende met het landelijke onderwerp Ongewenste intimiteiten en het aanstellen van een vertrouwenspersoon. Wordt vervolgd.

 

Helaas heeft het bestuur ook te maken met, of kennis genomen van diverse zaken zoals wiet rokende jongelui; baldadigheid in kleedkamers met schade tot gevolg en af en toe reageren op een hoekvlag. Soms moeten we ook ouders aanspreken op hun gedrag langs de velden. De betreffende personen worden ervoor gestraft en de schade moet worden vergoed. Zonde van de tijd eigenlijk, want waarom doen we niet gewoon en normaal op en langs de velden?

 

Soms is een team ineens kleding en/of ballen kwijt. Tekorten worden niet zomaar aangevuld.   Het bestuur vindt dit toch echt een verantwoordelijkheid van de teams en de spelers zelf.

 

In het bestuur zijn de cijfers van de eerste seizoenshelft besproken. Met een enkele kanttekening bij bepaalde onderdelen van de vereniging kunnen we over het algemeen stellen dat het financieel goed gaat met de vereniging. Iedereen blijft keurig binnen de lijnen van de begroting en in de kantine is het aantoonbaar gezelliger geworden!

 

De informatie op de site is weer geactualiseerd. Het echte voetballen kan weer beginnen. De atletiek gaat gestaag verder met de plannen van een hardloopbaan en met het afbouwen van de luifel bij de blokhut. De vereniging is klaar voor de lente!

 

Sportieve groet, Peter Dubbeling

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.