De Rendierenloop
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd

Hoofdmenu

Stormloop op quiz!

 

De belangstelling voor de quiz blijkt dit jaar groot te zijn! Waarschijnlijk wordt een record gevestigd, maar opgeven is gewoon nog mogelijk. De kantine zal gezellig vol zijn op vrijdag 5 januari, de organisatie kan niet wachten!

 

De opzet is exact hetzelfde als de vorige acht edities. Gestreden gaat worden in koppels van twee personen. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon (oftewel € 10,- per koppel). Het inschrijfgeld wordt volledig besteed aan prijzen en kan op 5 januari bij binnenkomst worden voldaan. Los van de prijzen en De Eeuwige Roem gaat het vooral om de gezelligheid. Titelverdedigers zijn Rob Kathmann en Arnout Verzijl, die de quiz vorig jaar glorieus wisten te winnen.
 
Inschrijven kan door het sturen van een mailtje naar ons speciale mailadres: quiz@voorschoten97.nl. Je hoeft bij inschrijving alleen de twee namen van het deelnemende koppel door te geven.
De kantine gaat op 5 januari open om 19.30 uur. Exact om 20.00 uur wordt gestart met de quiz. De vragen zullen –net als bij de vorige edities- zowel over het internationale, het nationale als het plaatselijke voetbal gaan. Heb je aanvullende vragen? Stel ze via het onderstaande mailadres of via de organisatoren: Daan Lobel en Hans Douw.


De quiz vormt de start van het traditionele openingsweekend van het nieuwe jaar. Op zaterdag 6 januari vinden het derde Echte Bakker Verhoog Oliebollentoernooi en de Nieuwjaarsreceptie van Voorschoten '97 plaats, gevolgd door een spetterend feest.  

 

Teams die zich willen opgeven voor het Echte Bakker Verhoog Oliebollentoernooi kunnen een mail sturen naar ruudnolet13@hotmail.com. In het toernooi spelen 6 tegen 6 teams op een kwart veld zonder keeper en met kleine doeltjes. Spelers dienen 17 jaar of ouder te zijn.


Samengevat:
Datum: vrijdag 5 januari aanstaande
Tijd: 20.00 uur
Plaats: Sportpark Adegeest
Kosten: € 5,- per persoon (te voldoen op 5  januari)
Inschrijving: mail naar quiz@voorschoten97.nl
 
(Hans Douw)

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.