De Rendierenloop
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd

Hoofdmenu

Van de bestuurstafel – Kerstgroet en beste wensen

v97 van de bestuurskamer

De winterstop is begonnen. De eerste sneeuw is nog voor de Kerst gevallen en leidde direct al tot de codes oranje en rood in het verkeer en afgelastingen van vooral de wedstrijden die bij andere verenigingen moesten worden gespeeld. Voor wat betreft de training moest ook onze vereniging buigen voor koning winter. Hoewel, met enig gevaar voor de onderdanen heeft de Atletiek het nog aardig volgehouden, zie het berichten onder de kop Atletiek.

 

Vanmorgen heeft ook de klusgroep Cor voorlopig de laatste activiteiten van dit jaar uitgevoerd. Nog 1x de prullenbakken geleegd; toch weer die verdwaalde peuken (voor de kleedkamers …) opgepakt; de kleedkamers nagelopen; de doelen verplaatst; de lijnen getrokken; het groen gesnoeid en materialen versjouwd naar de juiste plekken op het complex. Ruud en Martin zorgen er elke week voor dat de keuken en de kantine er netjes en schoon uitziet en verder zijn Ton en zijn mensen steeds bezig op en rond veld 4 en zorgt Dick altijd voor een schone bestuurskamer. Intussen draait ‘de man van FC Twente’ zijn rondjes over het kunstgras. Het is als elke week weer een gezellige activiteit om het complex er weer gelikt uit te laten zien, klaar voor het weekendvoetbal (dat nu even op zich laat wachten). Tijd dus voor een gezellig samenzijn met koffie, oliebollen, gl├╝hwein en appelflappen. En met dank aan een sponsor, een rollade als dank voor het harde werken!

 

 

Behalve de Atletiek dus totaal dicht? Ik dacht het niet! Voor de jeugd is er weer 3 dagen een zaalvoetvaltoernooi in de Vliethorst georganiseerd. Kom kijken op wo 27 dec t/m vrij 29 dec, de hele dag! Vrijdag 5 januari zit de kantine weer bomvol voor de jaarlijkse quiz avond; je moet dat gezien en beleefd hebben om te weten waarom velen dit een van de mooiste avonden van het seizoen vindt. En zaterdag 6 januari het jaarlijkse Oliebollentoernooi, de Nieuwjaarsreceptie rond de klok van 17 uur en aansluitend een feestavond voor iedereen!

 

Het bestuur is intussen wat uitgedund. Rob Ferguson is al even bezig met zijn gezondheid, maar wordt uitstekend vervangen door zoon Matthijs. De functie van bestuurslid Selectievoetbal is met het vertrek van Igor van den Essen vrijgevallen. De belangen van het Selectievoetbal worden door de Algemeen Technische Commissie behartigd. We hebben recent het bericht ontvangen dat Peter van Noort om gezondheidsredenen een flinke stap terug moet zetten; de taken en activiteiten worden zoveel mogelijk door anderen overgenomen totdat we vervanging van het voorzitterschap Jeugd hebben kunnen regelen.

 

Kortom, alleen al in het bestuur hebben we alle aandacht nodig, laat staan voor wat er verder op veel fronten binnen en buiten de vereniging gebeurt. Na regen komt altijd zonneschijn, hoewel clubleden die net een gezin- of familielid hebben verloren daar wellicht anders tegen aan kijken. Lief en leed gaat gestaag door, een van de weinige zekerheden in dit leven. Kerst is toch het feest van het Licht in de Duisternis? Laten we ons daaraan vasthouden! Vandaar die lampjes in de boom, ook in de kantine.

 

 

Het bestuur wenst iedereen hele fijne feestdagen toe, een zinvolle Kerst en met gezonde vooruitzichten voor het nieuwe jaar!

 

Peter Dubbeling. 

 

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.