Sportblessurespreekuur
Demonstratieavond Excelsior
Bestuur
Sportblessurespreekuur

Hoofdmenu

Floris V zorgt voor een ontspannen kerstdiner

 

Wie kent het niet de stress voor de kerst wanneer er gasten bij u thuis komen eten;  wat gaan we bereiden en is het allemaal niet te moeilijk? Lange rijen bij de bakker, slager, groenteman en supermarkt. De voorbereiding is al niet prettig laat staan het feit dat een aantal mensen uren in de keuken staan gedurende de avond terwijl de gasten gezellig in de woonkamer zitten.

 

Onze  sponsor, Floris V,  heeft voor u de oplossing:  ondanks dat het restaurant zelf gesloten is gedurende de kerstdagen kunt u wel thuis van de heerlijke gerechten genieten welke  door de keukenbrigade onder leiding van Jos Kriek en Denny van Veen worden bereidt.


Deze gerechten kunnen met  enkele handelingen thuis  gedurende de kerstdagen aan uw gasten geserveerd worden. 

 

Wilt u zonder kerststress een fantastisch menu op tafel zetten waar nog lang over gesproken zal worden kijk dan snel op www.florisvthuisminuutje.nl

 

De heren Kriek en van Veen voor hun schiterende restaurant aan de voorstraat 12.

 

Restaurant Floris V is gevestigd in Voorschoten, in het monumentale 'Ambachts- en Baljuwhuis' in het kloppend hart van Voorschoten “De Parel aan de Vliet”.

 

Naast heerlijk dineren in het modern chic ingerichte à la carte restaurant is Floris V de ideale plek voor bijvoorbeeld het houden van uw feest, high tea, receptie, vergadering of lezing. Bij mooi weer kunt u van uw diner genieten onder de eeuwenoude lindebomen op het  terras op de prachtige Voorsstraat.

 

Bovendien beschikt Floris V in het 'Ambachts- en Baljuwhuis' over een aantal mooi ingerichte zalen. Voor het houden van private diners van ca. 10 tot 60 personen biedt Floris V veel mogelijkheden. U kunt zelfs trouwen in de Ambachtzaal op de 1e etage. Eén van de officiële trouwlocaties van de gemeente Voorschoten. Dus waarom nog verder zoeken als u alles onder een sfeervol dak kunt vinden: de huwelijksplechtigheid tot en met een volledige receptie, diner en/ of feestavond.

 

Op de begane grond vindt u tevens nog “het keldertje”, de bar van restaurant Floris V welke zich perfect leent voor uw bedrijfs-, afstudeer- of verjaardagsborrel.

 

Voor meer informatie bezoekt u www.florisv.nl of kunt u bellen met 071-5618470

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.