Circuittraining
Algemene Ledenvergadering
Circuittraining
Sportblessurespreekuur

Hoofdmenu

Nog een aantal weken en dan zijn de laatste wedstrijden van 2017 gespeeld.

 

Terwijl de feestdagen nog voor de deur staan is de evenementen commissie alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het eerste weekend van 2018. 

 

Hierbij de informatie omtrent de inschrijving van zowel de voetbal quiz als voor het derde Echte Bakker Verhoog Oliebollentoernooi.


We trappen het traditionele eerste weekend van het eerste jaar weer af met de Voorschoten '97 voetbalquiz op vrijdag 5 januari 2018. Inschrijven kan per koppel vanaf a.s. zaterdag 25 november door een e-mail te sturen naar quiz@voorschoten97.nl de kosten van de quiz zijn Euro 10,00 per koppel en deze kan voor aanvang van de quiz voldaan worden.

De dag daarna (zaterdag 6 januari 2018) is het tijd voor het inmiddels derde Echte Bakker Verhoog Oliebollen toernooi, het 6 tegen 6 toernooi op kwart veld zonder keeper met kleine doeltjes. vanaf heden is het mogelijk je team ( spelers dienen 17 jaar of ouder te zijn) in te schrijven bij Ruud Nolet ruudnolet13@hotmail.com 
 

Het zou fantastisch zijn dit jaar voor het eerst een dames poule en een speciale poule voor ouders van jeugd elftallen te creĂ«ren, wil je deelnemen aan 1 van deze 2 poules geef dat dan aan bij de inschrijving. 

Inschrijven voor het toernooi kan tot 30 december 2017.


Ook dit jaar zal na afloop van het toernooi de nieuwjaarsreceptie plaats vinden en sluiten we af met een feestavond. Dit jaar hebben we een top band uitgenodigd te weten Tikkie Terug (www.tikkieterug.org). 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.